Celebs

OMG! Kendall Jenner is zoenend betrapt met déze wereldberoemde hunk

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé en Jay Z delen tweede foto van hun tweeling Rumi en Sir, Gigi Hadid en Zayn Malik zijn tóch weer samen, Kendall Jenner is zoenend gespot met het broertje van haar beste vriendin.

Als kind van Beyoncé en Jay Z groei je op in de belangstelling. Toch weet één van de succesvolste Hollywood-koppels hun kinderen goed uit de schijnwerpers te houden. Bey en Jay deelden vorig jaar juli een foto van hun pasgeboren tweeling Rumi en Sir, maar sindsdien hebben we niks meer van de kindjes gezien. De twee hebben de volledige regie, want afgelopen woensdag brachten ze zélf de tweede foto van Rumi en Sir naar buiten. Het koppel opende hun On The Run II-tour met een foto van de tweeling in de armen van hun vader. Hoe cute!

We waren compleet in shock toen bekend werd dat Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar waren. Niemand had de breuk zien aankomen. Blijkbaar hebben ze de keuze ook te snel gemaakt, want de tortelduifjes zijn weer bij elkaar! Kort na de breuk werden ze alweer zoenend op straat gespot, en nu maakt het topmodel de relatie weer wereldkundig. De zanger verscheen op de Instagram Stories van Gigi. Ze zijn gewoon #madeforeachother!

Over #awkward gesproken: Kendall Jenner is deze week op de gevoelige plaat vastgelegd op de afterparty van de CFDA Awards. Ze werd zoenend betrapt, maar dat is nog niet het ongemakkelijkst. Het topmodel zoende met Anwar Hadid, oftewel het broertje van haar beste vriendinnen Gigi en Bella. Volgens insiders is Gigi allebehalve blij met de romance van haar bff en broertje. "Gigi heeft haar kleine broertje gewaarschuwd", vertelt een insider. "Ze heeft hem gezegd dat Kendall een hartenbreker is, dus dat hij niet verliefd op haar moet worden." Here comes trouble... 

De meest omstreden Hollywoodrelatie van dit moment is misschien wel die van Sofia Richie en Scott Disick. Dat komt vooral door hun grote leeftijdsverschil; Sofia is 19 jaar, Scott werd vorige maand 35 jaar. Volgens de laatste geruchten zou Scott het wel héél gezellig hebben gehad met een andere dame op het lanceringfeestje van Kanye Wests nieuw plaat. Ook zou hij hebben gezegd dat hij vrijgezel is. Sofia zou hier zo boos over zijn, dat ze het meteen heeft uitgemaakt. Maar wat blijkt? Het is nog hartstikke aan! "We hadden geen idee dat we uit elkaar waren", grapte de ex van Kourtney Kardashian in een Instagram Story. "Maar bedankt dat jullie aan ons hebben gedacht."

 

My❤️

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op

Beeld: Brunopress/Instagram Stories

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved