Lifestyle

Deze spelletjes speelden we vroeger allemaal op onze telefoon

‘Vroeger’ gebruikten we onze telefoon niet voor whatsappen en facetimen, nee toen speelden we het liefst de hele dag spelletjes op onze smartphone. Speelde jij vroeger (of misschien stiekem nog steeds) spelletjes op je telefoon, zoals Angrybirds en Candycrush? Dan komen deze 9 spelletjes je ongetwijfeld ook bekend voor.

1. Ruzzle
Met Ruzzle moest je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk woorden proberen te maken. We maakten de gekste woorden waarvan we zelf niet eens het bestaan wisten om zo onze tegenstander te verslaan.

View post on Instagram
 

2. Angry Birds
Uiteraard mag Angry Birds niet ontbreken in dit rijtje, want wie heeft dit nou eigenlijk niet gespeeld? Dan heb je toch wel iets gemist in je jeugd.

3. Wordfeud
Hetzelfde geldt voor Wordfeud. Stiekem zijn onze ouders nog steeds verslaafd aan deze digitale versie van een potje scrabble spelen.

View post on Instagram
 

4. Ranking
Bij het spel Ranking gaat misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar herinneren jullie je het spel nog waarbij je je vriendinnen moest ‘ranken’? Wie van jouw vriendinnen kan er bijvoorbeeld het beste dansen of is de grootste flirt? Iedere vriendin maakte het lijstje en wanneer iedereen het had ingevuld ontvingen jullie de uitslag.

5. SongPop
SongPop was geweldig als je op de hoogte was van de laatste hits. Je beluistert de fragmenten en kies vervolgens de juiste artiest. En dat sneller dan je tegenspeler, wat was dit zenuwslopend!

View post on Instagram
 

6. Candy Crush
Candy Crush is misschien wel het meest verslavende spel ooit geweest. Nog jaren heeft dit spel ons achtervolgd via Facebook en kreeg je weer een uitnodiging van je buurvrouw om Candy Crush te spelen.

7. Logo quiz
Zwarte plaatjes waarvan jij moest raden welk logo hierin past. Super easy zou je denken, maar er zaten toch wat moeilijke tussen waarvan we dan stiekem op internet het antwoord zochten. Ssst!

View post on Instagram
 

8. Pokémon Go
Een spel wat we nog niet zo lang geleden nog vol overgave speelden was Pokémon Go. Pokemons verzamelen in de buurt en afreizen naar het strand voor die ene zeldzame Pokémon… #guilty?

 

Lees ook: Goedkoop en snel online met de Ritel kortingscode!