News

Uh-oh! Donny Roelvink in bed gespot met verleidster Temptation Island VIPS

Het wordt Donny absoluut niet makkelijk gemaakt. Eerst plaatste zowel Mr. Roelvink als een van de verleidsters van Temptation Island VIPS een soortgelijke Instagram story en nu achterhalen fans ook wie het mysterieuze stel is. En dat onder de lakens op het resort in Mexico. Er gingen al veel geruchten dat Donny en voormalig liefje Amijé uit elkaar waren, maar nu weten we het zeker. Na het zien van de beelden kun je er niet meer omheen, een oplettende kijker vond hét bewijs. Lees snel verder!

De eerste juicy beelden van onze nieuwe guilty pleasure serie Temptation Island VIPS bewijzen maar weer dat ook dit seizoen van Temptation er spannend aan toe gaat. De meeste bedden zijn er om te slapen, maar weten allemaal dat er in de resorts van Temptation Island vooral andere dingen gebeuren… boem boem dingen ;-). Ook de VIP editie moet eraan geloven en er is al meteen een ‘stel’ gespot onder de lakens. En een oplettende kijker weet het zeker: het is Donny met een verleidster!

Het petje
Waarom er gespeculeerd wordt dat Donny degene is die het bed deelt met een ander? Zijn petje! In de promo van het programma spotten we Donny als enige met een petje en je raadt het al… hetzelfde petje is ook bij het beruchte bed te vinden. Oeps! Donny, Donny, Donny toch. Het lijkt erop dat ook dit seizoen allesbehalve vlekkeloos gaat verlopen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Must reads 👀