Dit gun je niemand: Monica Geuze krijgt een afschuwelijk bericht van een fan

Celebs door Emma

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Bella Hadid ontkent plastische chirurgie, Donny Roelvink wéér gespot met een Temptation Island VIPS verleidster (sorry Amijé) en Monica Geuze krijgt afschuwelijke verwensingen naar haar hoofd.

Wie oude foto's van Bella Hadid terugkijkt, kan niet anders dan vermoeden dat er een plastisch chirurg aan te pas is gekomen. Het topmodel heeft al die tijd wijselijk haar mond gehouden over dit onderwerp. Maar nu is ze het zat. Bella wil voor eens en voor altijd uit de wereld helpen dat er aan haar gesleuteld is. 'Mensen denken altijd dat ik onder het mes ben gegaan. Maar we kunnen een scan van mijn gezicht doen om het tegendeel te bewijzen,' vertelt Bella in een interview met InStyle. 'Ik vind het eng om fillers in mijn lippen te doen, ik wil mijn gezicht niet verpesten.' Bella is dus helemaal puur natuur. Denken we.

Temptation Island VIPS is nog niet eens uitgezonden, maar de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Het lijkt er sterk op dat de relatie van Donny Roelvink de relatietest niet heeft overleefd. Onlangs werd hij al met verleidster Danique gespot op het strand van Bloemendaal, en nu zijn ze zelfs samen op vakantie! De twee zijn beiden op het eiland Ibiza. En heel toevallig (not) plaatsten ze vrijwel dezelfde Instagram Story. Wij weten genoeg: Amijé is verleden tijd!

Als je bekend bent krijg je te maken met fans, maar ook met haters. Dat hoort er beiden bij. Maar sommige haters maken het wel heel bont. Monica Geuze deelde deze week een afschuwelijk bericht dat ze in haar Instagram-inbox kreeg. 'Jezus takke hoer, je hebt 1 taak in de week… en zelfs dat lukt je niet eens lelijke dikke trol dat je bent. Hoop dat je kind dood geboren wordt,' luidt het bericht. Gelukkig kreeg de zwangere vlogger veel bijval van échte fans.

Vorige week maakte NikkieTutorials bekend dat haar stiefbroertje Mikai op 14-jarige leeftijd is overleden. Hij overleed aan de gevolgen van kanker. Om haar broertje nooit meer te vergeten heeft de vlogger een tattoo voor hem laten zetten. 'Mikai's lievelingseten was altijd een hamburger. Ik wilde een tattoo die een lach op mijn gezicht zou toveren en mij zou doen denken aan zijn obsessie voor eten... net als zijn grote zus, haha,' laat de make-upgoeroe weten via Instagram Stories. Ook broer Emile liet een tattoo zetten voor Mikai, hij koos ervoor om Mikai's naam op zijn lichaam te vereeuwigen.

Beeld: Brunopress/Instagram Stories