Fashion

Dit zijn dé rokjes die jij moet hebben voor deze zomer

De zonnige en warme dagen gaan weer beginnen. Dat betekent dus ook dat jij je benen weer kan scheren en insmeren met bodylotion. Je rokjes mag je weer tevoorschijn halen uit je kast, want die kan je nu eindelijk aan. Maar zijn jouw rokjes nog wel trendy voor deze zomer of heb je weer een goed excuus nodig om te shoppen? Wij vertellen je in dit artikel in welke rokjes jij deze zomer sowieso wilt rondlopen!

Streep
Deze spijkerrokjes hebben een super leuk detail; een streep aan de zijkant. Je ziet ze veel met een rode kleur, maar ook met geel of zwart. Het geeft je spijkerrokje net een leuke touch.

Rokje zomer 2018 Dit rokje is verkrijgbaar bij Stradivarius voor €19,99.

Skort
Een rokje met een printje is altijd goed. Deze rok wordt ook wel een ‘skort’ genoemd; een rok en een broek in één. Van de voorkant lijkt het een rok, maar aan de achterkant zie je dat het een broekje is. Dit is super fijn als je er wel classy uit wilt zien maar bijvoorbeeld veel beweegt of moet fietsen. Het ruitjespatroon staat hier een beetje old skool. Je kunt hier ook goed een pak van maken door hetzelfde print colbert erbij te dragen.Rokje skort zomer trend 2018Rokje ruiten skort zomer 2018Dit rokje is verkrijgbaar bij Stradivarius voor €19,99.

Wrap rok
Een rokje met veel laagjes. Dat is wat je heel veel voorbij ziet komen. Een ‘wrap’ rok wordt het ook wel genoemd. Het is een rokje waarbij het lijkt alsof je een doek om je heen hebt geknoopt. Er zit dan een flap aan de voorkant van je rokje. Vaak zit er aan de bovenkant ook een strik of een knoop op de elastieken band.
Rokje wrap skirt zomer 2018 fashionDit rokje is verkrijgbaar bij ASOS.com voor €24,99.

Leopard print
Een mega leuke print deze zomer is het leopard printje. Je ziet de print overal. Dit rokje is vooral leuk om te dragen tijdens uitgaan of naar festivals. Je kunt het goed combineren met een rood, geel of zwart topje. Leuke schoenen en een fancy tas erbij en je outfit is on point. 
Rokje leopard print zomer roodDit rokje is verkrijgbaar bij Coolcat voor €24,99.
Rokje leopard print fashion zomer
Dit rokje is verkrijgbaar bij ASOS.com voor €22,99.

Pleated
Deze rokjes zijn ‘pleated’ of terwijl: gevouwen. Zoals bij deze rok hebben de rok soms meerdere lagen. Deze rokken zien er vaak heel elegant en chique uit. De rok is heel luchtig en fijn voor een hete zomer dag. Voor degene die niet houdt van een kort rokje is dit een echt musthave voor deze zomer.
rok pleated zomer Deze rok is verkrijgbaar bij Romwe.com voor €17,25.

Knopen
Zoals we een tijd geleden veel knopen op onze jeans wilden, dragen we nu de vele knopen op onze rokjes. Handig om aan te trekken als je je schoenen al aan hebt ;-). Deze rokjes zijn vaak erg smal en vallen recht naar beneden. Je ziet ze veel met een suède stof, zoals bij dit rokje.
Rokje knopen rood zomer
Dit rokje is verkrijgbaar bij Bershka voor €9,59.

Verticale strepen
In plaats van stippen of bloemen heb je ook rokjes met strepen. Vooral de verticale strepen zijn erg populair. Er wordt wel gezegd dat je door verticale strepen te dragen slanker lijkt. Mooi meegenomen bij deze trend dus. Yes!
rok strepen zomer trend fashion skirt

Beeld: iStock

 

Lees ook: YES! Pak nu extra voordeel bij Zalando Lounge!