Fashion

Dit zijn dé zonnebrillen trends voor deze zomer

Deze zomer is geen één zonnebril te gek. Een ronde, vierkante, grootte, smalle... alles kan deze zomer! We zien iedereen met een zonnebril lopen die bij zijn/haar stijl past. De cat-eye brillen uit de jaren 60 en de ronde brillen uit de jaren 70 komen weer helemaal terug. Weg met die standaard zwarte zonnebril, deze zomer ga jij lopen met een felgekleurde en apart gevormde zonnebril. Hier kun je dé zonnebriltrends van deze zomer op een rijtje vinden.

1. Cat-eye bril
De cat-eye bril is een mega trend deze zomer. In elke winkel zijn ze wel te vinden. Het is een aparte bril. Veel mensen moeten er nog aan wennen dat dit een echte trend is, maar ook veel mensen dragen deze bril al. Een dikke rand met een felle kleur of een simpele met een zilveren rand, ze zijn er in alle vormen en soorten. In de jaren 60 was dit een populaire bril voor vrouwen. Nu is hij weer helemaal terug! Yay.

Zonnebril zomer trend
Deze bril is verkrijgbaar bij Stradivarius voor €12,99.

2. Ronde bril
De ronde 'hippie' zonnebril die in de jaren 70 heel veel werd gedragen komt weer helemaal terug dit jaar. Een ronde bril staat classy en fashionable bij jouw outfit. Het ronde montuur past bij iedereen. Vorig jaar werd deze bril al wat vaker gedragen, maar dit jaar is de trend al helemaal booming. Deze ronde zonnebrillen worden veel gedragen met een gekleurd glas. Omdat het montuur best smal is, geeft de kleur van het glas een extra leuk effect aan je zonnebril.
Zonnebril trend zomer Deze zonnebril is verkrijgbaar bij Boohoo.com voor €10,00.

3. Piloten bril
De Aviator of ook wel genoemd de 'piloten' bril is al jaren een trend. Ook dit jaar zet deze trend gewoon weer door. Het is een vrij simpele bril die met elke outfit te combineren is. Bij het uitzoeken van een aviator bril moet je goed kijken naar de vorm van je hoofd. Het montuur van deze bril is heel erg smal. Heb je een smal hoofd, zoek dan naar een montuur die wat dikker is. Om deze bril elke dag in de zomer te dragen is misschien wat saai. Je kunt deze bril goed gebruiken als afwisseling met een andere bril.
Zonnebril trend zomerDeze bril is verkrijgbaar bij Bol.com voor €8,95.

4. Groot en oversized
Zolang je bril deze zomer maar oversized is, is het goed. Elke bril die voor jou eigenlijk 'te groot' lijkt kan je deze zomer gewoon mee over straat. De grote brillen zijn veel te zien in het zwart. Een groot montuur met een dikke zwarte rand. Er zijn ook veel van deze brillen met leuke details op het montuur. De glitter trend komt bij deze brillen helemaal weer naar voren.
Zonnebril trend zomer oversizedDeze zonnebril is verkrijgbaar bij River Island voor €17,00

5. Langwerpig en plat
Dit is dé bril die iedereen nu draagt. Een hele dunne bril, die een beetje op je neus balanceert. Deze bril is leuk met een zwart montuur maar ook met een transparant montuur of bijvoorbeeld een leopard print. Onder andere Instagrammer Moderosa is enorm fan van deze bril, dat is wel te zien aan de foto's op haar Instagram.

Zonnebril zomer 2018 trendDeze zonnebril is te koop bij Stradivarius voor €12,99.

Zonnebril trends zomer 2018

Bron: Unsplash.com

 

Lees ook: Stoere en moderne fashion met de Superdry kortingscode

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook