Lifestyle

Deze 9 dingen herken je als je sterrenbeeld Stier is

Een Stier zijn is niet altijd even makkelijk. Je wordt vaak verkeerd begrepen en bent erg koppig. Maar een Stier zijn heeft natuurlijk ook leuke kanten. Je bent erg loyaal en bent erg ambitieus. Maar op de bank zitten met een zak chips vind jij ook niet erg. Herken jij de volgende dingen, Stier? ;-) 

 

1. Jij HAAT veranderingen
Je wilt het liefst dat alles voor altijd zo blijft. Je hebt moeite met veranderingen en vindt het moeilijk om hiermee om te gaan. Jij omarmt liever de dingen die jij gewend bent en gaat zo gelukkig het leven door.

2. Je bent een hardworking girl
Je zorgt altijd dat de dingen die je moet doen op tijd gedaan zijn. Je bent een echte girlboss. Ook al ben je soms een beetje goed in het uitstellen van taken... oeps. Je zorgt er in ieder geval er wel voor dat alles op tijd af is. Work hard, play hard!

3. Je bent super trouw
Stieren zijn erg trouw. Zowel in relaties als in vriendschappen. Stieren zullen je nooit in de steek laten en zijn altijd bereid om je te helpen als je naar ze toekomt. Zowel in grote nood als bij kleine problemen. Heb je een Stier als best friend? Lucky you!

4. Je bent stiekem een huismus
Terwijl anderen elk weekend op feesten te vinden zijn, vind jij het niet erg om thuis te blijven en te relaxen. Heel graag zelfs. Netflix is je best friend en je hebt bijna elke serie gezien. 

5. Je bent koppig
Een ander moet je niet vertellen hoe jij iets moet doen, jij weet dit namelijk zelf véél beter.

6. Je bent een beetje een binnenvetter
Luisteren naar een ander ben je goed in. Maar je eigen emoties delen vind je nog moeilijk. Het liefst houd je alles voor jezelf.

7. Je blijft nog lang rondlopen met dingen
Iemand vergeven? Oei, dat is niet je beste eigenschap. Als iemand jou gekwetst heeft kun je daar nog best lang mee blijven rondlopen.

8. Je houdt van mooie dingetjes
Je bent gek op alle soorten hebbedingetjes. Die mooie geurkaars voor in je slaapkamer? Of die ene make-uphouder voor op je kaptafel? Of die leuke kussens die perfect op je bed passen? You love them all.

9. Je wilt zekerheid
Je kunt uren piekeren. Het liefst wil je voor alles een antwoord hebben. Of het nou gaat om je weekendplannen of wanneer je online bestelling aankomt. You wanna know!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved