Celebs

Megan legt uit waarom ze zo vaak 'Snap je?' zei tijdens Temptation Island

Wat dankzij Temptation Island minstens net zo beroemd is geworden als de deelnemers zelf, zijn hun uitspraken. We hebben 'huisje, tuintje, kindje' van Tim, maar ook 'Snap je?' van Megan. De ex van Kevin kon geen enkele zin zeggen zonder af te sluiten met 'Snap je?'. Nu het programma is afgelopen, is het ook Megan opgevallen dat ze het wel heel vaak zei. De Temptation Island-kandidate verklaart waarom ze haar beroemde stopwoord zó vaak gebruikte. 

Als je denkt dat Megan niet kan praten zonder 'Snap je?' te zeggen, dan heb je het mis. Volgens de kandidate gebruikt ze dit stopwoord nooit buiten het Thaise eiland! "Bij mij vrienden en familie gebruik ik nooit 'Snap je?'. Echt niet," zegt ze in een interview met Temptation Live. "Raar maar waar, maar thuis bij mijn familie en vrienden gebruik ik echt nooit 'Snap je?'. Het was gewoon van de stress."

Accent
Het stopwoordje was niet bedoeld voor de kijkers, maar gericht aan de crew. "Ik vroeg tijdens de interviews gewoon constant aan de crew die voor me zat of ze me snapten, omdat ik stress had. Ik wou weten of het wel goed was wat ik zei." Megans accent zat haar ook in de weg. "Ik lette zodanig hard op mijn Nederlands, dat ik wou weten of ze me begrepen. Als je dan kijkt naar Kevin die totaal niet op zijn accent lette, bij hem vroeg iedereen zich constant af wat hij aan het zeggen was. Ik had in het begin ook communicatieproblemen met de anderen, met de Nederlanders vooral, dus toen ben ik echt op mijn Nederlands beginnen letten. Maar normaal gebruik ik het dus nooit," aldus de Temptation Island-kandidate.

via GIPHY

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook