Lifestyle

7 dingen waar jij je aan stoort (ook al ben je volwassen)

1

Op Snapchat zie je dat je vriendinnen een gezellig lunchdate houden. Leuk! Maar wacht even, waarom ben ik niet uitgenodigd? Pff... lullig. Helaas gaat het leven niet altijd over rozen en komen we zo af en toe voor flinke teleurstellingen te staan. We gaan ons eraan storen en ons humeur wordt er niet veel beter op. Misschien zul je denken dat je je minder druk maakt om dingen wanneer je ouder wordt, maar niks is minder waar. Aan deze dingen stoort jij je sowieso (en ja, ook als je volwassen bent!)

1. Wanneer iemand je verjaardag vergeet
Natuurlijk kan het gebeuren dat niet iedereen uit zijn hoofd weet wanneer het jouw dag is, maar toch is het pijnlijk als mensen je verjaardag vergeten. Vooral als dat de mensen zijn van wie je een felicitatie verwacht. Maar kom op, compenseer je teleurstelling gewoon met alle mensen van wie je wel felicitaties hebt gekregen. Don't let it ruin your special day!

2. Wanneer iemand contact met je opneemt uit eigenbelang
Na vijf maanden geen contact te hebben gehad, krijg je opeens een berichtje van die ene vriendin. Lief! Althans, dat lijkt het in de eerste instantie. Totdat je erachter komt dat ze je nodig heeft voor iets. Niks liefs aan dus, eerder lullig.

3. Wanneer iemand berichtjes negeert, maar wel dingen plaatst op social media
Je hebt twee uur geleden een appje gestuurd, maar hebt nog steeds geen reactie terug. Prima, maar niet als de persoon die je probeert te bereiken ondertussen wel actief is op social media. Hallo?! Zoveel moeite kost het nou ook weer niet om een appje terug te sturen... Ik zie je dat je online bent!
ergeren storend herkenbaar4. Wanneer je vriendinnen afspreken zonder jou
Je bent nu volwassen, maar dat betekent niet dat het minder pijnlijk is als jij als enige niet wordt uitgenodigd om wat leuks te doen. Jullie spreken normaal altijd samen af... Heb ik iets fout gedaan? Ben ik niet leuk genoeg? Een uitnodiging betekent pas veel voor je als je er geen krijgt.

5. Wanneer je huisdier je aandacht negeert
Je komt thuis en het eerste wat je doet is je hond roepen. Maar huh, hij komt niet naar je toe? Oké, als zelfs je hond je afwijst voel je je wel heel stom. Het is gewoon pijnlijk dat je hond geen zin heeft in je kusjes en je knuffels.

6. Wanneer je je lunch vergeet mee te nemen
Gisteravond heb je tot de late uren in de keuken gestaan om alvast een heerlijke lunch voor te bereiden voor de volgende dag. Wanneer je de dag erna op je werk komt, kom je er al snel achter dat je je lunch thuis in de koelkast hebt laten staan. Balen! Dat wordt weer geld uitgeven in die veel te dure kantine...

7. Wanneer iemand je onderbreekt
Je zit helemaal in je verhaal en vertelt alles in geuren en kleuren. Net nu je op het leukste stuk komt, krijgt iemand het voor elkaar om je te onderbreken. Hoe irritant! Je bent nu helemaal uit je verhaal gehaald en nu kun je het nooit meer zo leuk vertellen als eerst. 

Bron: elitedaily.com, buzzfeed.com, cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved