Alarm! McDonald's lanceert vandaag óók een nieuwe burger en hij is hemels

News door Rochèll

Hamburgers, kipnuggets, McFlurry's: er is bijna niemand die niet van de McDonald's houdt. En die Chicken Burger... Love it! Maar het assortiment van de Maccie wordt nu nóg beter... Vanaf vandaag kun je bij de McDonald's namelijk ook terecht voor de Homestyle Crispy Chicken en deze lijkt ons ge-wel-dig. Nog een reden om een bezoekje te brengen aan onze favoriete fastfoodketen. Waar wacht je nog op? Op naar McDonald's :-)!

Homestyle Crispy Chicken
Alleen al bij het zien van de burger staat het water ons in de mond. De Homestyle Crispy Chicken is een burger voorzien van kip met een knapperig laagje, lange crispy bacon strips, cheddar kaas, rode ui, sla, gekarameliseerde uiencompot en een spicy Pimento sausje om het af te maken. OMG, dat klinkt heerlijk, toch? Maar of de burger net zo lekker is als 'ie eruit ziet, daar kun je maar op één manier achter komen...

Nieuwe McFlurry
De burger is niet het enige wat McDonald's toevoegt aan de menukaart, want vanaf vandaag is ook de McFlurry Karamel Zeezout verkrijgbaar! Als dit niet genoeg redenen zijn om bij de McDonald's te eten, dan weten wij het ook niet meer.

Bron: McDonald's