Beauty

7 budget highlighters die je moet hebben voor dé ultieme glow

Is jouw make-uplook ook niet compleet zonder een mooie highlighter die jouw look een wow effect geeft? En passen de highlighters van MAC en Yves Rocher niet in jouw budget? Dan ben je hier op het goede adres, Girlscene heeft namelijk voor jou 7 mooie budget highlighters -die allemaal in Nederland verkrijgbaar zijn- op een rijtje gezet. 

Highlighter… we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Maar welke highlighter heeft nu goede kwaliteit en een leuke prijs? Elke drogisterij en make-up merk verkoopt tegenwoordig wel een highlighter. Er zijn vloeibare, poedervormige en stickvorm highlighters. Ze hebben allemaal een verschillende kleur en substantie, sommige zijn roze, bronze, wit, met glitters of met een echte glow.

1. Golden Lights Highlighter | Makeup Revolution | voor €8,99 bij Bol.comHighlighter budget

Deze highlighter geeft een mega goede glow en is helemaal niet duur. Makeup Revolution heeft veel verschillende highlighters met ook roze en bronze tinten erin. Deze highlighter is erg wit, maar daardoor zie je de highlighter goed zitten en hoef je dus niet heel veel aan te brengen waardoor je er lang mee kan doen (bespaard je ook weer geld).

2. Goddess of love | I Heart Makeup | voor €5,99 bij Kruidvat Budget Highlighter

Ook van deze highlighters zijn er verschillende kleuren, maar deze ‘Goddess of Love’ is toch wel echt de mooiste van de hele lijn. Het merk I Heart Makeup was een tijdje uit de winkel maar is gelukkig terug gekomen, Yay! Deze highlighter is spot-goedkoop, dus zeker waard om toe te voegen aan jouw make-up stash.

3. Glow Mon Amour Highlighter Drops Gold | L’oreal | voor 15,99 bij drogistplein.nl

Budget Highlighter Liquid

Deze druppel-highlighter zit in een hele mooie flacon. Het handige hieraan is dat je door middel van een pipetje deze highlighter zo op je jukbeenderen kunt laten druppelen, dan even uitsmeren en voila! De goudkleurige gloed in deze highlighter is heel mooi voor een zomerse dag.

4. Born to Glow Liquid Illuminator | NYX | voor €9,40 bij Douglas

Budget Highlighter Girlscene

Dit is een vloeibare highlighter met zachte witte glitters erin. Vloeibare highlighters zijn makkelijk om met je vinger aan te brengen. Je hebt maar een druppel nodig en er zit wel 18 ml aan highlighter in deze tube, YES! Deze glitterige highlighter is perfect voor naar een fancy party.

5. Insta Strobing Highlighter | Rimmel London | voor €9,13 bij Douglas

De naam van deze highlighter zegt het eigenlijk al. ‘Insta strobing’ oftewel; de perfecte highlighter voor je fleeky Instagram foto’s. Deze vloeibare highlighter kun je voor het beste effect aanbrengen op de plekken in je gezicht waar het daglicht het mooiste op valt… onder je wenkbrauwen, op je jukbeenderen en in je ooghoekjes. Slaying! 

6. Master Chrome Highlighter Gold | Maybelline | voor €14,99 bij drogistplein.nl

Highlighter Budget GirlsceneDeze highlighter van Maybelline heeft een mooie bronze kleur. Hierdoor zou je bijvoorbeeld je bronzer weg kunnen laten en alleen deze highlighter op kunnen doen. Deze highlighter heeft een zachte glans die niet al te heftig opvalt op je gezicht. Perfect voor een dagelijkse look dus.

7. Master Strobing Stick | Maybelline | voor €8,99 bij Douglas

Highlighter stick budget

Deze highlighter komt in een stick-vorm waarvoor je makkelijk een lijn kan trekken en hierdoor komen je handen ook niet helemaal onder te zitten… easy! Deze highlighter heeft een licht roze/witte kleur, wat mooi staat bij een wat lichtere huid.

Nu hoef je in ieder geval niet meer zonder highlighter de deur uit en kun je van je bespaarde geld weer andere leuke dingen kopen.

Beeld: iStock

 

Must reads 👀