Er bestaat nu een Bubbel Run en hier wil jij sowieso aan meedoen

News door Rochèll

Houd je van hardlopen, maar is meedoen aan een grote marathon nog net iets te hoog gegrepen? Dan is dit hét perfecte alternatief voor jou. Waarschijnlijk heb je al weleens gehoord van de Color run: een marathon waarbij je bedolven wordt onder verschillende kleuren. Je bent sportief bezig én hebt tegelijkertijd ook nog eens de grootste lol. En nu is er nog een run waar je aan mee kunt doen, namelijk: de Bubbel Run. Kilometers hardlopen door het schuim, hoe vet is dat?!

Een middag vol vreugde, muziek en vooral heel erg veel schuim. Op maandag 21 mei (2e Pinksterdag!) in Zwolle en zondag 17 juni in Den Haag wordt de Bubbel Run gehouden. Voor de niet zo getrainde liefhebbers is er een mogelijkheid om 2,5 kilometer hard te lopen, maar als je toch nét wat meer in je mars hebt kun je ook voor de 5 kilometer kiezen. Nu is het niet zo dat je bij iedere meter die je aflegt een lading schuim in je gezicht krijgt, maar er zijn verschillende zones. 

Nog een reden om deel te nemen
Natuurlijk zorgt de Bubbel Run voor heel veel plezier, maar er is nog een doel. Een goed doel, welteverstaan. De Bubbel Run is namelijk gekoppeld aan de Stichting Get Connect. Die stichting is opgericht voor mensen met langdurige klachten van een hersenschudding en biedt hen hulp waar zij dit nodig hebben.

Ben jij ook zo enthousiast geworden en kun jij niet wachten om mee te doen aan de Bubbel Run? Koop dan nu voor €15 een ticket op de website van Bubbel Run. Let's go!

Bron: fashionlab.nl, bubbelrun.nl | Beeld: iStock