YAS: Deze limited edition Tony's Chocolonely reep komt terug in de schappen

News door Rochèll

De chocoladerepen van Tony's Chocolonely... Wie houdt er niet van? Het chocolademerk heeft voor ieder wel wat wils: karamel zeezout, framboos knettersuiker, hazelnoot: noem het maar op of het is te koop! En net nu je dacht dat alle smaken nu echt wel eens op zijn geraakt, komt Tony's Chocolonely met super goed nieuws. Tony's brengt namelijk nog een nieuwe smaak op de markt. En niet zomaar één. Nee, deze moet wel heel lekker zijn!

Dat Tony's Chocolonely er een handje van heeft om speciale smaken chocoladerepen te bedenken moge duidelijk zijn, maar daarentegen had de chocofabrikant deze classic nog niet in het vaste assortiment. De winnaar van de Limited Editions is namelijk de smaak stracciatella. Witte chocolade met stukjes Tony's pure chocolade... Heaven on earth! En daarom zit 'ie nu in de vaste 'collectie' van Tony's Chocolonely en wij snappen wel waarom. Jippie!

tony's chocolonely chocoladereep smaak

Tony's Exclusives-familie
De melk stracciatella-reep maakt onderdeel uit van Tony's Exclusives-familie en is vanaf vandaag te koop! Andere smaken in die collectie zijn melk coffee crunch, melk popcorn discodip en puur meringue kers. Helaas is de nieuwe reep niet verkrijgbaar in de normale supermarkt, maar op genoeg andere plekken zoals: Jamin, Marqt, de Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR(!) en natuurlijk de Tony's Stores.