Lifestyle

Dit wil je: er opent vandaag een escape room voor jou én je hond

Escape rooms schieten als paddestoelen uit de grond. Daar kijken we niet raar van op, het is namelijk superleuk om te doen met een groepje vrienden. Maar als het je stiekem leuker lijkt om uit de kamer te ontsnappen met je trouwe viervoeter, dan hebben we goed nieuws. Vandaag opent er een escape room voor jou én je hond! Weten jullie te ontsnappen?!

Vanaf vandaag zijn jij en je viervoeter al helemaal onafscheidelijk, je kunt Bruno namelijk gewoon meenemen naar een escape room. Deze speciale escape room is geschikt voor baasjes en honden die wel van een uitdaging houden. Los met elkaar de meest uitdagende puzzels en opdrachten op en ontsnap uit de verschillende gethematiseerde kamers. In elke kamer liggen snoepjes voor je hond, dus aan zijn motivatie hoef je niet te twijfelen ;-). 

Lijkt dit je wel wat? De eerste escape room voor jou en je hond is te vinden op het Animal Event op Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Je kunt er vanaf vandaag tot en met zondag terecht, dus wees er snel bij! 

Beeld: iStock

Must reads 👀