Fashion

OMG! Je betaalt nooit meer verzendkosten bij Bol.com met deze tip

2

Iedereen herkent het wel: je wilt maar één item online bestellen, maar door de verzendkosten ben je altijd duurder uit. Zó irritant! Vooral als je een jurkje wilt bestellen dat €19,95 kost en de verzendkosten gratis zijn vanaf €20. Op vijf cent na had je gratis verzending gehad, maar helaas is het jou niet gegund. Girlscene heeft hier de perfecte oplossing voor! Bij Bol.com zijn er namelijk items te koop voor maar vijf(!) cent. Life hack! Lees snel verder hoe je deze truc makkelijk kunt toepassen.

geen verzendkosten betalen
Bedank student Jelle maar, door hem hoef je namelijk nooit meer verzendkosten te betalen bij Bol.com. Je hoeft geen onnodige items te bestellen om geen verzendkosten te hoeven betalen. Dat gezeik van gratis verzending bij €20 terwijl je iets voor €19,95 wilt kopen is gelukkig verleden tijd. Jelle heeft namelijk dé truc!

Een handige tool
Je ziet het nooit voorbijkomen, maar Bol.com heeft dus wel degelijk producten van slechts vijf(!) cent. Het vinden van deze producten, die er dus voor zorgen dat jij geen verzendkosten hoeft te betalen, doe je met behulp van deze tool. Het is een rekenopvuller waarmee jij precies de producten op Bol.com vindt van het exacte bedrag dat je nodig hebt om de verzendkosten te skippen. Ideaal!

Bron: Metro | Beeld: iStock

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Riley

    of je koopt er gewoon een cadeaukaart bij die je bij de volgende bestelling weer kan gebruiken

  • 1 jaar geleden VM Figueroa

    Is dit artikel een paar jaar geleden miet geplaatst?

  1. 1