Lifestyle

Dit zijn de beste last minute cadeaus voor Moederdag 2018

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Moederdag 2018. Heb jij al cadeaus ingeslagen voor jouw lieve mama? Of ingrediënten gehaald voor een heerlijk ontbijt op bed? Nee, nog niets? Oh oh! Laat het je moeder niet horen en zorg er snel voor dat je iets leuks in huis haalt. Hier wat last minute Moederdagcadeaus om jouw mama mee te verrassen.

1. Ontbijtje op bed
Wanneer is Moederdag 2018? Shit, zo snel al? Daar had jij je even op verkeken en je hebt geen tijd meer om een cadeautje te halen. Woops! Gelukkig zijn de supermarkten nog wel open en kun je dus nog wel een heerlijk ontbijtje op bed voor je moeder in elkaar flansen. Dat is natuurlijk wel het minste wat jij kunt doen op deze speciale dag. Ga los met eitjes, aardbeien of misschien zelfs een glaasje prosecco. Succes gegarandeerd.

2. Bos bloemen
Zie jij je moeder dit jaar niet op Moederdag 2018 zelf? Heb jij geen tijd om een cadeau te scoren? Of ben je misschien gewoon even inspiratieloos? Ga dan voor een mooie bos bloemen. Je moeder is hier ongetwijfeld blij mee en dit kost weinig moeite. Check van tevoren wel even van welke bloemen ze houdt, voor het extra verrassingseffect. Enne, deze tip is nog eens super budgetproof. Voor nog geen tientje laat jij al een bos bloemen thuis bezorgen.

3. Moederdag gedicht
Vind je een bosje bloemen iets te onpersoonlijk? Doe er dan een Moederdag gedicht bij. Het hoeft geen gedicht van twee pagina's te worden. Koop gewoon een leuk kaartje (of maak er één zelf!) en zet hierin waarom jouw mama speciaal is.

4. Verwenpakket
Is jouw moeder wel toe aan een relaxmomentje? Stel dan een heerlijk verwenpakket samen. Veel winkel verkopen ook pakketten speciaal voor Moederdag. Kies bijvoorbeeld een scrub, heerlijke douchegel of wat dacht je van een bruisbal voor in bad?


moederdag cadeaus last minute

5. Dagje wellness
Om even in deze sferen te blijven is het ook een idee om haar een bon te geven voor een dagje wellness. Even er tussenuit en een dagje genieten van een massage, sauna en andere rustgevende activiteiten. Ook hartstikke gezellig om hier samen een moeder-dochterdagje van te maken natuurlijk.

6. Citytrip
Heb je iets meer te besteden? Hoe leuk is het om je moeder dan een citytripje cadeau te geven. Dit kun je natuurlijk zo duur of goedkoop mogelijk maken. Een tripje naar de Big Ben of de Toren van Pisa is natuurlijk fantastisch, maar ook een dagje shoppen in Maastricht vindt ze ongetwijfeld leuk.

7. Chocolade
Je vader vraagt: 'Wat heb jij gekocht voor Moederdag?'. Je schrikt. 'Wanneer is Moederdag?' Ehhhh, juist ja. Daar bestaat maar één oplossing voor. Last but not least: chocolade. Hier maak je natuurlijk iedere vrouw gelukkig mee.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved