News

Wanted: Jij kunt Anna Nooshin's personal assistent worden

Gaat alles bij jou gestructureerd, ben jij een ster in plannen en is georganiseerd jouw tweede naam? Dan is Anna Nooshin op zoek naar jou! De presentatrice, modeblogger en vlogger is zoals je kunt zien druk met heel veel dingen en is daarom op zoek naar een personal assistent. Dus zie jij jezelf binnenkort wel als de rechterhand van Anna Nooshin? Reageer dan nu snel.

Personal assistent Anna Nooshin
Influencer Anna Nooshin is er maar druk mee, geen wonder dat ze daarom op zoek is naar een personal assistent. Ze zette vandaag een vacature online op haar Instagram-account. Ben jij op zoek naar een job en zie jij jezelf wel werken als de PA van Anna? Dan is dit je kans. Je moet wel aan een aantal functie-eisen voldoen...

anna nooshin personal assistent

De functie-eisen
Je wordt niet zomaar de personal assistent van Anna Nooshin. Nee, je moet wel voldoen aan een aantal eisen. Je moet onder andere een universitair papiertje hebben, georganiseerd en gestructureerd zijn, affiniteit hebben met cijfers en in Amsterdam wonen. 

De werkzaamheden
Wanneer jij uitverkozen bent tot de rechterhand van Anna Nooshin houd jij je onder andere bezig met het beheren van projecten en planningen, produceer je bestaande en opkomende campagnes en denk jij mee over de groei en uitbreiding.
 

Toch niet universitair opgeleid
Is deze functie op jou op het lijf geschreven maar heb jij geen universitair diploma? Geen ramp. Miss Nooshin plaatste kort na de oproep een update omtrent de vacature met de mededeling dat een universitair dlploma geen must is, als je maar creatief en vrij kunt denken én spellen ;-).

vacature anna nooshin

Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved