Fashion

Converse lanceert nieuwe collectie in samenwerking met Miley Cyrus (en wij mogen 3 paar weggeven!)

3

Converse All Stars, de tijdloze gympies waarvan iedereen wel een paar van in de kast heeft liggen. De klassieke zwarte lage gympen of een exemplaar met een lekker opvallend kleurtje. Over opvallend gesproken, Converse heeft nu in samenwerking met Miley Cyrus een nieuwe collectie ontworpen met o.a. heel veel glitters and we love it. Dankzij Hudson's Bay zijn deze mega leuke All Stars binnenkort misschien wel van jou. Lees snel verder voor alle details.

Miley Cyrus x Converse
Ben jij ook nog steeds dol op jouw oude vertrouwde (en vooral afgetrapte) All Stars? Dan hebben wij goed nieuws. Converse lanceert namelijk een nieuwe collectie in samenwerking met Miley Cyrus. Je begrijpt dat de normaal ietwat saaie gympen door Miley in een redelijk hysterisch jasje zijn gestoken en wij zijn er dol op. Perfect voor het komende festivalseizoen of om je saaie outfit even een flinke boost te geven. Wil jij een paar van deze toffe schoenen winnen? Scroll dan snel naar beneden.

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Wij geven drie paar Miley Cyrus x Converse schoenen weg!
Yes, je leest het goed. Wij geven maar liefst drie paar schoenen uit de Miley Cyrus x Converse collectie weg. Wat moet jij doen om binnenkort ook (letterlijk!) te shinen op één van deze toffe schoenen? Dat is super makkelijk. Je hoeft hieronder alleen maar het win-formulier in te vullen en laten weten waarom er absoluut een paar van deze schoenen moet worden toegevoegd aan jouw schoenencollectie. Mocht je deze toffe schoenen helaas niet winnen, dan zijn ze nog altijd te koop bij Hudson's Bay. Yes!

miley cyrus converse winWinnen

Wat moet je doen om kans te maken op één van de boeken?
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
​♥  Laat hieronder waarom jij deze Converse schoenen móet winnen

Waarom moet jij deze Converse x Miley Cyrus schoenen winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved