News

Het is officieel: Hyves is terug!

Het gerucht dat Hyves terug zou komen ging al langere tijd rond, maar nu is het echt waar: Hyves is back! Of nou ja, bijna helemaal terug. Het social media platform ziet er hetzelfde uit als de vorige Hyves, maar heet nu: Hyven. Krabbels sturen, WWW’s plaatsen en tikken uitdelen… Het is allemaal weer mogelijk. Na 4,5 jaar kunnen we weer. Waar wacht je nog op?! Op naar Hyven!

De oude Hyves was tot 2010 razend populair, maar werd toen een soort van vervangen door Facebook. Gebruikers lieten Hyves links liggen, waardoor het platform uiteindelijk is verwijderd. In een eerder artikel beschreven we al dat er sprake was van een ‘comeback‘ van Hyves. En het duurde niet lang, want sinds vandaag is het werkelijkheid geworden. Hyves is back! We mogen weer krabbels schijven, tikken en de dansende banaan is terug van weggeweest. Joehoe!

hyves hyven

Hyves terughalen
Hyves.nl werd verwijderd en omgebouwd tot een spelletjessite, genaamd hyvesgames.nl. Gelukkig waren er genoeg mensen die dolgraag weer terug zouden willen naar de echte, oude Hyves, waardoor de makers van www.hyven.nl begonnen met het terughalen van de site. En met succes: Hyven is in de lucht! Wij hebben ons gauw weer lid gemaakt. Jij ook?

hyves is terug

Bron: apparata.nl, wnl.tv | Beeld: iStock

Must reads 👀