YES! Instagram komt met 5 nieuwe functies

News door roos

Post jij dagelijks wel een kiekje op Instagram? Scroll jij het liefst ieder uur door je timeline? En check jij ook elke minuut je telefoon of je er weer een like bij hebt gekregen? Oftewel: Heb jij ook een kleine Instagram-verslaving opgebouwd? Dan hebben wij goed nieuws voor jou als Instagram-lover, want de app komt met maar liefst vijf(!) nieuwe functies. Yay!

1. Videobellen
Via Snapchat kun je al videobellen, gelukkig blijft Instagram niet achter en kun je binnenkort ook videobellen via Instagram. Hoe gezellig!

2. Facebook-vrienden taggen op Instagram
Zoals we allemaal weten kunnen we onze Instagram-foto's doorplaatsen op Facebook. Nu is er iets nieuws! We hebben niet alleen de mogelijkheid om onze kiekjes te delen op Instagram, maar kunnen nu ook onze Facebook friends taggen op Instagram.

3. Zet je vrienden op 'stil'
Soms volg je mensen op Instagram, maar word je gek van de zóveelste selfie van die persoon. Je vindt het te drastisch om die persoon te ontvolgen, wat nu? Vanaf nu is er de optie net als een WhatsApp-groep deze 'op stil' te zetten. Super handig!

4. Slow motion voor Stories
Voor onze stories komen er steeds meer nieuwe functies bij. Zo hebben we onder andere de boomerang, superzoom en terugspeelfunctie en hier wordt nu een slow motion-functie aan toegevoegd. Nog meer opties!

5. Nieuwe reacties
Daarnaast is Instagram nu aan het testen hoe het Instagrammers bevalt om reacties te plaatsen op Stories net zoals dit nu op Facebook mogelijk is. Check hieronder hoe dat er eventueel (mogelijk) uit gaat zien.

Beeld: iStock | Bron: Mashable.com, 

 

Lees ookGoedkoop en snel online met de Ritel kortingscode!