Series & Films

OMG: Eerste beelden hereniging Tim en Deborah zijn uitgelekt

Vanavond is het eindelijk zover: het laatste kampvuur van Temptation Island wordt uitgezonden. Jawel, hét kampvuur waarbij de stellen elkaar weer zien. De stellen hebben ongetwijfeld veel te bespreken, want er is veel gebeurd op de exotische eilanden. Het spannendste moment is natuurlijk de hereniging van Tim en Deborah. Hoe zal de bedrogen Deborah reageren als ze de overspelige Tim weer ziet?! De eerste beelden staan al online... 

Niemand had verwacht dat de ogenschijnlijk hondstrouwe Tim zijn Deborah zou bedriegen. Hij leek bloedserieus met zijn vriendin en zou haar na afloop van het Temptation-avontuur zelfs ten huwelijk vragen. Maar zover is het nooit gekomen. Tim viel als een blok voor de blonde verleidster Cherish en ineens was hij zijn vriendin compleet vergeten. Deborah is helemaal gebroken door het keiharde bedrog van Tim. 

Vanavond zien we de hereninging tussen Tim en Deborah, een moment waar we al weken benieuwd naar zijn. RTL heeft de eerste beelden van de ontmoeting online gezet. Daaruit blijkt dat er niet veel van de liefde over is. Deborah werpt Tim dodelijke blikken toe, waardoor hij niet weet wat hij moet zeggen... #awkward! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved