Opgelet: Deze vliegmaatschappij zoekt twee vriendinnen die deze zomer betaald(!) de wereld rond willen reizen

News door Rochèll

Heb jij voor deze zomer nog niks op de planning staan? Of ben jij bereid om al je plannen af te zeggen voor een fan-tas-tische ervaring? Dan komt dit goede nieuws als gelegen. Dit is dé droom van iedere reisliefhebber: je kunt nu namelijk samen met een vriendin betaald(!) de wereld rond reizen. Een vliegmaatschappij uit IJsland heeft de vacature net online gezet. Dus als jij nog opzoek bent naar een bijbaantje, dan is dit je kans. Welke vriendin neem jij mee?

Gratis de wereld rond reizen
Wat kunnen we precies verwachten van het baantje? Nou, jij en je vriendin krijgen allereerst toegang tot een appartement in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Vanuit dat appartement vertrekken jullie naar zoveel mogelijk bestemmingen door heel Europa. Het is dus een soort van 'thuisbasis'. Een paar voorbeelden van bestemmingen zijn New York, Los Angeles, Dublin en Miami. Oh la la!

Wat moeten jullie doen?
De bedoeling is dat jij en je vriendin van 1 juni tot 15 augustus bestemmingen gaan bezoeken en daar vervolgens verslag van doen. Dit verslag moet worden gedaan in de vorm van foto's en video's op social media. Al jullie vluchten, transfers en hotels worden vergoed én jullie ontvangen daarnaast ook nog eens een lekker zakcentje van €3400 per maand. Wat. Een. Droom. Jullie beoordelen alle bestemmingen op gastvrijheid, prijs/kwaliteitsverhouding, het uitgaan en de kwaliteit van het eten. Daarnaast moeten jullie voor iedere bestemming een digitale reisgids ontwerpen, waarin jullie handige en leuke tips geven.

Solliciteren
Lijkt dit jou geweldig en denk je dat je je beste vriendin wel voor dit baantje kunt strikken? Het enige wat jullie hoeven te doen is een filmpje maken over jullie woonstad en die vervolgens hier naar toe te te sturen. Wie weet worden jullie uitgekozen voor deze unieke vakantie... Good luck!

Bron: funx.nl, travelguide.wowair.com | Beeld: iStock

Lees ook: bekijk deze kortingscode van WTC