WAUW: Dit is dé nieuwe hotspot in Nederland

News door roos

Regelmatig lezen, bezoeken en schrijven wij over de tofste hotspots. Helaas zijn de tofste hotspots meestal op uren van ons vandaan en liggen deze regelmatig in Amerika. Dit keer gelukkig een hotspot (heel) wat dichterbij huis, namelijk gewoon in 'ons stadsie' Utrecht. Toen wij de eerste beelden zagen waren we om. Cocktails, palmbomen, flamingo's en een roze interieur: hier moeten wij heen.

Hotspot: The Streetfood Club
Yay! We hebben er een nieuwe hotspot bij in Nederland. Flamingo's, palmbomen en een roze interieur, do we need to say more? Oké, naast het prachtige interieur zien de cocktails er ook fantastisch uit en eigenlijk alles wat op de kaart staat móet volgens ons wel Instagram-proof zijn. We hebben het over The Streetfood Club in Utrecht. Het concept van deze nieuwe toko is een mix van luxe en street. Het interieur bestaat uit heel veel roze en gekke stoelen 'waar je nooit meer uit wil komen' aldus The Streetfood Club zelf. Daarnaast komt er old skool hiphop uit de speakers. Hebben we je overtuigd?

streetfood club utrecht food

The Streetfood Club vind je op het Janskerkhof 9 in Utrecht en je kunt hier elke dag terecht voor een brunch tot diner of gewoon een lekkere cocktail. Leuk feitje: Op de website kun je precies zien hoe druk het is of dat je gelijk aan kunt schuiven door middel van een stoplicht. Super handig!

the streetfood club utrecht

Beeld: The Streetfood Club