YES: Dit is de volledige lijst met kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 3

News door roos

Helaas tot onze grote teleurstelling is het einde van Temptation Island nu echt in zicht... We moeten afscheid nemen van de (ex)-koppels en moeten weer een nieuwe invulling geven aan onze donderdagavond. Maar niet getreurd! Er komt namelijk een nieuw juicy programma op de buis en daar blijven we ook allemaal ongetwijfeld voor thuis. Binnenkort begint Ex On The Beach: Double Dutch en wij hebben de volledige lijst met kandidaten.

Kandidaten Ex On The Beach: Double Dutch 2018 seizoen 3
Gelukkig hoeven we het drama van Temptation Island niet te missen, want Ex On The Beach Double Dutch komt terug en dat is sneller dan je denkt. Vanaf 6 mei start namelijk alweer het derde seizoen van Ex On The Beach. De kandidaten zijn inmiddels bekend gemaakt en er zitten een paar bekende gezichten tussen ;-). Kijk maar snel verder.

Van links naar rechts: Nico, Channah, Lie, Alex, Roy, Jamcia, Jorden, Elodie.

Ex On The Beach Dubble Dutch kijken
Gaat er al een belletje rinkelen? Mogelijk kwam Alex je al bekend voor, hij deed namelijk vorig seizoen mee aan Temptation Island. Hij heeft naast zijn eigen sportschool tijd vrijgemaakt voor dit nieuwe realityprogramma. Naar eigen zeggen heeft Alex al meer dan  300 bedpartners gehad, dus er liggen genoeg exen op de loer voor dit programma. Bekijk hieronder alvast de teaser om in de stemming te komen en schrijf zondag 6 mei maar vast in je agenda en zet je televise om 22:00 uur op MTV.

 

Bron: Newsmonkey.be, MTV