WIN: Deze Pandora Moederdag sieradenset voor jou en je moeder (t.w.v. meer dan €450!)

Winnen door roos

[AFGELOPEN] Heb jij zondag 13 mei al in je agenda geblokt? Snel doen, want dan is het namelijk Moederdag. Naast een welverdiend ontbijt op bed hoort bij deze speciale dag natuurlijk ook een cadeau. Een boek? Vorig jaar al gegeven... Bos bloemen? Zó cliché. Parfum? Saai! Wij hebben het perfecte cadeau voor jou én je moeder gevonden en wij mogen het ook nog eens één keer weggeven. Lees snel verder.

Over een kleine twee weken is het alweer Moederdag. De dag die volledig in het teken staat van jouw moeder. Een ontbijtje op bed, een verse bos bloemen en een mooi cadeau mag natuurlijk ontbreken op deze speciale dag. Heb je weleens gedacht om een sieraad aan je moeder cadeau te geven? En hoe leuk is het om dan een bijpassend sieraad voor jezelf te kopen? Zo hebben jullie iets om samen te dragen, een echt moeder-dochter sieraad. Psssst, ook gelijk een goed excuus om een cadeautje voor jezelf te kopen natuurlijk ;-). Omdat het bijna de dag is die in het teken staat van jouw moederlief mogen wij een prachtige Pandora sieradenset voor je moeder én jezelf weggeven. Lees hieronder hoe jij dit prachtige Moederdagcadeau kunt winnen voor jouw moeder én jezelf.

Setje 1: rosé gouden oorbellen, sterling zilver​ hartjes collier en een tweedelige ring 

witactie pandora

witactie pandora

Setje 2: sterling zilver oorbellen, ketting, armbandje en ring in de vorm van een strikje

pandora witactie

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken op deze Pandora sieradenset voor jou en je moeder?
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram en Pandora op Facebook
​♥  Laat hieronder een reactie + je adresgegevens achter én omschrijf wat jouw moeder kenmerkt en haar uniek maakt!
​♥ Deel een leuke foto met jouw moeder op Instagram met de hashtags #dopandora #mymother en tag Girlscene in de foto.

Succes!

Mijn moeder is..., omdat...

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.