News

OMG! Er bestaat nu een unicorn opblaaseiland en dit moét je zien!

De zomer is weer in zicht en wij kunnen niet wachten om vele uurtjes langs de waterkant door te brengen. Gelukkig worden we goed voorbereid op de zomer. Een unicorn opblaasbed, een unicorn bekerhouder en een unicorn strandlaken: wat wil je nog meer? Nou, dit wil je nog meer. Heb je nog geen unicorn items gekocht? Dan is het misschien een idee om dat puntje van je lijstje te schrappen en te vervangen voor een bezoekje aan dit ge-wel-dige droomeiland. 

Dit is letterlijk de droom van iedere unicorn-lover. Het is nu namelijk mogelijk om een unicorn opblaaseiland(!) te bezoeken. Een grote stormbaan vol met allerlei unicorn-achtige obstakels. Hier kun jij je sowieso een hele dag op vermaken. Naast dit unicorn eiland zijn er nog meer opblaas eilanden te vinden, maar deze spant absoluut de kroon.

 

Een bericht gedeeld door Daryll (@daryllcs) op

Uitgeput? Dan kom je gewoon tot rust bij op het prachtige bijbehorende Pink Bali Lounge, een stuk strand met roze parasols en chille pastelkleurige zitzakken. We love it!

Voor €8 krijg je de hele dag toegang tot het strand en mag je één uur doorbrengen op het unicorn eiland en alle andere opblaaseilanden. Voor een hele dag toegang betaal je ongeveer €13. Het eiland is niet om de hoek te vinden, maar in Subic Bay in de Filipijnen. Helaas moet je dus wel een eindje reizen voor het eiland, maar dan heb je ook wat. Dit wil je toch!?

 

Een bericht gedeeld door Daryll (@daryllcs) op

 

Een bericht gedeeld door Daryll (@daryllcs) op

Bron: cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved