Video Lifestyle

28 levenslessen waar elke twintiger iets aan heeft

In ons leven maken we veel gebeurtenissen mee; leuke dingen, maar ook minder leuke dingen. Het beste hiervan is dat we er wijze levenslessen uit halen. Hierdoor komen we een stapje verder en maken we er het beste van. Like we always do. In dit artikel vertelt Girlscene’s hoofdredactrice Danique Hoofwijk over haar 28 levenslessen die zij de afgelopen jaren geleerd heeft. Kijk snel verder voor de video (met bloopers!).

In de video hieronder vertelt Danique over haar 28 levenslessen die ze de afgelopen jaren heeft geleerd. Velen van jullie herkennen zichzelf vast in een paar levenslessen. Wij zijn sterke meiden en het is tegenwoordig erg belangrijk om onszelf om nummer één te zetten, even lekker egoïstisch is soms de beste optie als dit jou beter laat voelen. Want daar doen we het uiteindelijk toch allemaal voor, jezelf vrij voelen en zeker lekker in je vel zitten. 

sloggi ZERO feel collectie
Dit is misschien wel een van de beste levenslessen: het dragen van kleding waar jij je goed in voelt.
Iets waardoor jij je écht lekker in je vel voelt is het ondergoed van sloggi. Het merk heeft de nieuwe ondergoedlijn sloggi ZERO Feel gelanceerd en het is perfect voor meiden die helemaal into comfortabele slips en bh’s zijn. De nieuwe collectie van sloggi 'ZERO Feel' bestaat uit bralettes, tops en slips. 

Het is erg belangrijk om ondergoed te dragen van goede kwaliteit én waar jij je lekker in voelt. sloggi ZERO Feel veroorzaakt geen rode strepen op je huid of een knellend gevoel bij je borsten. Je voelt je helemaal comfy en mooi in sloggi ZERO feel. Benieuwd naar de maten? Bekijk hier de sizechart. Wat het juiste ondergoed wel niet voor je kan doen!

sloggi zero feel collectie video

Beeld: Floor Corneth
*Dit is een samenwerking met sloggi

 

Lees ook: Pak vandaag nog de gave Actie van de dag kortingscode!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved