Real life

Girls Issues: ‘Mijn BFF doet super onaardig’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die onzeker is over haar vriendschap.

Beste girlscene,

Ik heb een probleem/vraag waar ik al een tijdje in zit. Mijn vriendin en ik waren op de basisschool super close, maar nu zitten we op de middelbare (in de zelfde klas) en heb ik het idee dat ze mij niet meer zo leuk vindt. Ze reageert bijvoorbeeld met een nare toon en een attitude op mijn vragen. Laatst was ik samen met haar in de stad en toen zei ze tegen mij: “ik vind het ook wel fijn om eens samen met jou te zijn zonder andere vriendinnen.” Toen dacht ik dat het aan mij lag, maar de volgende dag deed ze weer onaardig tegen mij. Mijn vraag is wat ik hiermee moet en vindt ze mij nog wel leuk?

Groetjes wanhopig meisje.

Hi girl,

Wat shit dat je vriendin zo onaardig tegen je doet. Als vriendinnen hoor je het tegen elkaar te zeggen als er iets dwars zit, misschien helpt het als jullie een keertje gaan praten. Het is natuurlijk niet leuk als ze zo onaardig tegen jou blijft doen, dus daar moeten we even een stokje voor steken. Als jullie gepraat hebben weet je misschien wat er mis is en komen jullie er samen wel uit. Zo’n dierbare vriendschap moet je niet zomaar weggooien, dat is zonde! Probeer er dus goed over te praten en wie weet is alles snel weer zoals het vroeger was. En als ze niet wilt meewerken is dit artikel misschien iets voor jou, je verdient namelijk geen vriendin die niet om je geeft.

Liefs, Girlscene.

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock