News

Alarm! Tony’s Chocolonely komt met nieuwe chocoladereep

Het is weer de eerste dag van de week en dat is toch voor de meeste mensen de zwaarste dag van de week. Wij proberen daarom jouw maandagochtend een beetje dragelijker te maken en hoe kan dit nou beter dan met CHOCOLADE? Zojuist schreven wij nog over de opening van de nieuwe Tony’s Chocolonely winkel maar we hebben nog meer fantastisch chocolade nieuws.

Nieuwe smaak
Na de heerlijke temperaturen van afgelopen weekend zitten wij al helemaal in de tropische sferen en dit heeft Tony’s Chocolonely heel goed aangevoeld. Zij lanceren namelijk vandaag hun nieuwe smaak: Witte chocolade, kokos en ananas. Dat klinkt als een héélijke (chocolade) cocktail. Deze reep is een ‘estafettereep’ dit betekent dat de smaak het komende half jaar in de winkels ligt en in de winter weer wordt vervangen door een andere (winterse) smaak ;-).

tony's chocolonely chocolade

De reep is vanaf vandaag een half jaar (exclusief) verkrijgbaar bij Albert Heijn en de Tony’s Chocolonely’s-winkels. Benieuwd naar de smaak? Wij gaan ‘m vanmiddag testen en houden jullie op de hoogte via Instagram-Stories. Volg ons dus snel via @Girlscene.nl.

Bron & beeld: Tony’s Chocolonely

Must reads 👀