News

Best news ever: Riverdale komt met seizoen 3!

Goed nieuws op deze druilerige woensdagochtend, want dit nieuws maakt je dag absoluut een stuk beter. Onze favoriete serie Riverdale liet namelijk gisteren via Twitter weten dat er een nieuw seizoen komt. Woehoe! We hoeven dus nog geen afscheid te nemen van Archie, Betty, Jughead en Veronica, want seizoen drie is een feit.

Riverdale seizoen 3
Hoewel we nu nog zoet zijn met het tweede seizoen van Riverdale werden wij toch wel heel erg blij van dit nieuws. We weten allemaal dat seizoen twee ten einde komt en dan is het toch fijn om een nieuw seizoen in het vooruitzicht te hebben. Op het Twitter-account van Riverdale werden de geruchten gisteren bevestigd met een foto van de cast en de tekst ‘Order another round of milkshakes! #Riverdale is renewed for Season 3 on The CW!’. 

View post on Twitter

Wanneer?
Helaas laten details over het nieuwe seizoen nog even op zich wachten. Het is ook nog niet duidelijk wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Gelukkig is seizoen twee nog niet afgelopen en kunnen wij niet wachten tot de nieuwe aflevering online staat.

via GIPHY

Must reads 👀