News

Eindelijk: Vanaf morgen rijden we rechtstreeks met de trein naar Londen

Maak jij regelmatig een citytrip met je vriendinnen, je moeder of je lover en staat Londen nog op je bucketlist? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Vanaf morgen hoef je namelijk niet meer het vliegtuig in te stappen voor een tripje naar de Big Ben en de rode telefooncellen, maar kun je gewoon met de trein vanuit Nederland.

Trein
Wij sprongen een gat in de lucht met het ge-wel-dige nieuws dat je vanaf woensdag niet de zee meer hoeft over te steken met het vliegtuig, maar gewoon rechtstreeks met de trein afreist naar Londen. De bekende hogesnelheidstrein Eurostar rijdt morgen ook eindelijk vanaf Amsterdam en Rotterdam rechtstreeks naar Londen.

Binnen 4 uur
Iedere dag rijden er twee treinen vanuit deze grote steden en sta je binnen vier uur weer op Nederlandse bodem. De weg terug gaat echter wel sneller dan de heenweg. Tijdens je reis vanuit Nederland heb je in Brussel een paspoort- en veiligheidscontrole, maar hey dit betekent nog steeds dat je (minstens) even snel én goedkoper uit bent dan met het vliegtuig.

Bron: Metro

Must reads 👀