Celebs

6 celeb kids met net zoveel stijl als hun moeder

Veel celebs hebben het er maar druk mee, rode lopers, feestjes en daarnaast ook nog eens moeder zijn. Veel celebmoms worden samen met hun kids regelmatig vastgelegd door de paparazzi en zien er dan nog steeds fabolous uit. Maar niet alleen de moeders dragen hier de toffe outfits, ook de kids hebben een garderobe waar je u tegen zegt. Kijk maar mee.

1. Beyoncé & Blue Ivy​
Beyoncé en haar dochter Blue Ivy vierden Moederdag volledig in stijl… Hoe kan het ook anders met zo’n fashionable mom ;-).

miranda kerr

2. Miranda Kerr & Flynn
Met als moeder Miranda Kerr en als vader Orlando Bloom kan het bijna niet mis gaan. Flynn gaat net als zijn ouders volledig in stijl de deur uit.

kim kardashian

3. Kim Kardashian & North West
Mrs Kardashian mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Heeft North West ook een eigen stylist of zou ze elke dag haar eigen outfit uitkiezen? Haar looks zijn in ieder geval fantastisch.

kourtney kardashian

4. Kourtney Kardashian & Mason Dash en Penelope Scotland
Zou het in de familie zitten? Ook lijkt het of Kourtney haar kinderen niet ‘ongestyled’ de deur uit laat gaan. Wij zijn stiekem best jaloers op de kledingkasten van deze kiddo’s.

blake lively

5. Blake Lively & James Reynolds
De 3-jarige dochter van Blake en Ryan komt met haar blonde krullen met elke outfit weg. Tijdens de rode loper stelen niet haar ouders, maar James de show in haar te schattige outfit.

ciara

6. Ciara & Future Zahir
R&B-zangeres Ciara is inmiddels moeder van twee kids en verschijnt met de oudste regelmatig in de spotlights. Dit pakje is dan toch ook te cute? Deze matcht echt super goed met Ciara’s ripped cars jeans.

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀