Lifestyle

Ben jij een echte theeleut? Dan passen deze 13 situaties perfect bij jou

It's all about tea. Jij bent verslaafd aan heet water met een smaakje. En dat is nog zacht uitgedrukt. Elke avond kun je niet wachten, totdat je de waterkoker weer aan mag zetten. Lekker op de bank een serie kijken onder het genot van je favoriete thee. You love it. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit herken je gegarandeerd als echte theeleut. Lees je mee?

#1 Overal liggen kopjes
Je hele kamer ligt vol met kopjes. Aangezien je de hele dag theedrinkt, heb je elke dag een nieuwe verzameling kopjes. Helaas moet dit ook allemaal worden afgewassen...

#2 Bij een nieuwe thee weet je niet hoe sterk deze moet
Als je een nieuwe losse thee hebt, dan is het altijd lastig in te schatten hoe sterk deze is. Hoe vaak heb je wel niet gehad dat je het bijna uitproest, omdat het zo sterk is? Vaak, heel vaak. En dan hebben we het nog niet over dat slappe slootwater gehad. 

#3 Je hebt geen geduld voor de waterkoker
Thee vind je hartstikke lekker, maar die waterkoker maakt het allemaal iets minder leuk. Man man, dat veel te lang voordat het water warm is. In die tijd had jij wel drie koppen kunnen drinken. 

#4 Een verbrande tong...
En dan ben je te gretig en verbrand je je tong. Iedereen wil te snel genieten van de thee en dan komen ze erachter dat het toch nét iets te heet was. Ai, dat doet even pijn. Gewoon nippen dames.

#5 Vergeten dat je thee had gezet
Een ander uiterste is dat je bent vergeten dat je thee hebt staan. Tja, na een uurtje heb je ijsthee. Ook lekker...

#6 Je hebt gewoon een favoriete mok
Hoe kinderachtig het ook klinkt, maar thee is nog lekkerder als je deze drinkt uit jouw favo mok. Een beetje bijgeloof, maar toch is het echt zo. 

theeleuten herkenbaar#7 Waar laat je het zakje?
Als je gewoon in je eigen huis bent, komt het allemaal niet zo precies. Je loopt naar de prullenbak terwijl de thee op de grond drupt, of je legt het gewoon op een boek. Als je op een ander bent, wordt deze struggle pas echt real. Waar ga je in godsnaam die natte theezak laten?

#8 Dat moment dat het theezakje scheurt
Iedereen heeft dat weleens meegemaakt en het is vreselijk. Die heerlijke kop is verpest. Het is zo zwart als koffie en er drijven stukjes in. Gadverdamme! Als echte theeleut word je hier verdrietig van. 

#9 Je bent altijd op zoek naar nieuwe smaken
Als jij in de supermarkt bent, kijk je altijd even of er nog nieuwe smaken te vinden zijn. Hoe gekker hoe beter. Hier word jij gewoon intens gelukkig van.

#10 Een smaakje kiezen als je ergens anders bent, is knap lastig voor jou
Als je ergens bent en de grote theedoos komt langs, dan is het zo lastig voor jou om te kiezen. Jij vindt alles lekker en dan is er ook nog eens te veel keuze. Maar je móét kiezen en dat ook nog binnen een paar seconden. 

#11 Jij eet geen koekje of taartje zonder... Thee!
Bij iets te smikkelen hoort natuurlijk een heerlijke mok thee. Als jouw moeder een schaaltje koekjes op tafel zet, ben jij de eerste die de theepot pakt. 

#12 Als je ooit een kopje thee weigert, denkt iedereen dat je ziek bent
Wat, jij geen thee?! Dit komt nauwelijks voor, maar als het een keer zover is, dan krijg je dit naar je hoofd. Het is ook gewoon erg bijzonder als jij geen trek hebt in thee. 

#13 Op vakantie neem jij je eigen voorraad thee mee
In het buitenland hebben ze natuurlijk ook thee, maar stel je toch eens voor dat deze thee niet te drinken is. Dat moet je niet hebben, dus om die narigheid te voorkomen, neem jij je eigen theedoos mee. 

Beeld: Pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved