Bethany (22) ziet in de film Jumanji ongevraagd haar Instagramprofiel voorbijkomen

News door Rochèll

Stel je eens voor: je gaat gezellig met je vriendinnen naar de bioscoop en opeens zie je je eigen Instagramprofiel voorbijkomen op het mega grote scherm. Hoe bizar zou dat zijn? Het overkwam de Britse studente Bethany Walker (22). Het lijkt misschien leuk, maar dat was het allesbehalve. Inmiddels wordt de studente namelijk overspoeld met berichtjes. Soms leuke berichtjes, maar ze zijn vooral smerig.

Het draait allemaal om de film Jumanji, die volgende maand in Amerika wordt uitgebracht op dvd. In de film is te zien hoe een naamgenoot van Bethany seksueel getinte selfies en filmpjes van zichzelf op social media post. Het enige waar de makers van de film helaas geen rekening mee hebben gehouden is dat de Bethany misschien wel echt zou kunnen bestaan.

Sinds de film in de bios draait wordt de studente al lastig gevallen met talloze berichtjes. Soms zijn het onschuldige berichtjes, maar over het algemeen krijgt ze veel vaker onsmakelijke foto's toegestuurd. Bethany is woedend. "Ik wil dat ze de scène waarop mijn profiel te zien is eruit knippen. Daarnaast wil ik ook een compensatie voor alle stress die de film mij heeft bezorgd" vertelt ze tegen The Sun.

Dit is hoe de Bethany Walker uit de film eruit ziet:

Bron: zita.be, nieuwsblad.be | Beeld: Pixabay