Lifestyle

Koningsdag 2018: dit kun je vandaag allemaal doen

Als je ervan houdt om alles op orde te hebben, dan is dit artikel echt iets voor jou. We weten allemaal dat Koningsdag 2018 erg chaotisch kan zijn: welke outfit trek je aan, waar ga je het vieren of misschien vier je het wel helemaal niet. Om je deze moeite te besparen heeft Girlscene alle informatie verzameld en een samenvatting gemaakt van alles wat je op deze feestelijke dag kunt doen. Love it!

Waarschijnlijk heb je vandaag een drukke planning voor de boeg, want het is namelijk Koningsdag 2018. Yay! Heb jij nog geen plannen gemaakt voor vandaag of had je plannen maar zijn deze gecanceld, dan is Girlscene jullie redder in nood! Wij sommen in dit artikel alle markten, festivals en thuisblijf activiteiten op. Zoek niet verder, want in dit artikel vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle dag.

Outfit inspiratie voor Koningsdag 2018
Misschien wel het aller belangrijkste om dit artikel mee te beginnen voor ons meiden, de Koningsdag 2018 outfit. Jouw dag is niet geslaagd als jouw outfit het nét niet was. Daarom heeft Girlscene twee artikelen geschreven met Koningsdag outfit inspiratie. Eentje met outfits en verschillende leuke oranje items en de ander met inspiratie voor als jij vandaag liever iets warmers aan doet dan een mouwloos oranje jurkje. ;-) Waarschijnlijk heb je op dit moment geen tijd meer om iets te bestellen of om naar de winkel te gaan, maar misschien ligt er wel iets soort gelijks in je kast. We zijn er zeker van dat jij vandaag jouw Koningsdag outfit gaat rocken.

koningsdag 2018

Festivals voor Koningsdag 2018
Door het hele land zijn vandaag grote festivals die tijdens Koningsdag 2018 het voortouw nemen. Zo is er het festival Kingsland, deze vindt plaatst op meerdere locaties: Den Bosch, Groningen, Twente én Amsterdam. Een prima keuze dus voor als je naar een bepaald festival wilt en het liefst dicht in de buurt. Woon jij in één van deze vier steden of in de buurt ervan, dan is dit al een super leuk en groot festival om te bezoeken. Maak je maar geen zorgen, ook als je hier niet in de buurt woont zijn er genoeg leuke feestjes om te bezoeken vandaag. In dit artikel vind je er meer over!

Markten voor Koningsdag 2018
De koning komt vandaag natuurlijk in Groningen zijn verjaardag vieren. Dus woon jij hier? Dan is dit al een super leuke gelegenheid om naar toe te gaan. De koning zal een bepaalde route afgaan door de binnenstad en op het Noorderplantsoen zal de jaarlijkse vrijmarkt plaatsvinden. Super gezellig om met een groepje vriendinnen of misschien wel gezellig met je familie te bezoeken. Gezellig een hapje eten bij een foodtruck en neuzen bij de kraampjes, dat belooft een gezellige dag te worden vandaag op Koningsdag 2018.

Activiteiten voor thuis 
Hou jij niet van alle drukte die zich vandaag afspeelt? Dan ben jij niet de enige, er zijn genoeg meiden die lekker binnen blijven en alleen of met vriendinnen iets gezelligs ondernemen. Een filmmarathon, beauty dagje of gewoon gezellig kletsen, zo'n vrije dag komt nu wel goed uit. ;-) Voor nog meer thuisblijf ideetjes kun je in dit artikel terecht.

Beeld: Pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved