News

Netflix komt met een serie voor iedereen die niet kan bakken en hij is hilarisch!

1

Kijk jij altijd graag naar bak- en/of kookprogramma’s zoals Heel Holland Bakt en Masterchef? En wil jij dit ontzettend graag nadoen, maar bak je er zoals gewoonlijk niks van. Dan is deze nieuwe serie op Netflix eentje om te bingewatchen. In de nieuwste Netflix-serie Nailed It worden thuisbakkers gevolgd tijdens hun bakproces. De deelnemers proberen de meest bijzondere en (hopelijk) lekkere baksels na te maken. Je kunt de naam van de serie sarcastisch opvatten, want het namaken van de baksels gaat grandioos mis.

Nailed It
In dit nieuwe programma gaan amateur bakkers met elkaar de strijd aan. Ze proberen de meest bijzondere taarten na te maken, maar dit lijkt nog niet zo makkelijk. De welbekende unicorn cake is één van deze grote uitdagingen voor de deelnemers. In de trailer zie je alvast een voorproefje van hoe ze dit indrukwekkende baksel proberen na te maken, we kunnen je alvast vertellen: dat gaat niet zo lekker. En dat is juist het leuke aan dit programma, je ziet ein-de-lijk dat het echt niet zo makkelijk is als het lijkt. We love it!

De deelnemers doen het overigens niet voor niks, voor de ‘beste’ bakker ligt een geldprijs van $10.000 te wachten. Waar kunnen wij ons opgeven?!

We hoeven gelukkig niet lang te wachten op deze spraakmakende nieuwe serie, hij staat namelijk al op Netflix! 

Bron: Netflix, Cosmopolitain 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 maanden geleden Peej

    Eerste aflevering al gezien! Super leuk!!!

  1. 1