Er bestaat nu McDonald's Monopoly en het is géweldig

News door Rochèll

Twee van de meest geweldige dingen gemixt in één, hoe perfect wil je het hebben? De combinatie McDonald's en Monopoly maakt namelijk het McDonald's Monopoly spel en het is echt ge-wel-dig. Je hebt nu een excuus om die ene burger er toch bij te bestellen, want bij elke snack of maaltijd die je koopt ontvang je een onderdeel van het spel. Je kunt een hamburger of frietjes winnen, maar ook grote prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie of een nieuwe auto.

McDonald's Monopoly werkt niet helemaal zoals we gewend zijn. Het spel wordt namelijk niet met poppetjes op een bord gespeeld, maar het is een actie van de fastfoodketen. Bij elke aankoop die je doet ontvang je een sticker, met aan de achterkant een prijs. Je verzamelt de stickers, en zodra je genoeg van dezelfde stickers hebt win je de prijs. Die prijzen kunnen variëren tussen een gratis snack en een volledige vakantie. De actie dit jaar op 21 maart in Amerika.

 

Een bericht gedeeld door Louisa B (@louloubell143) op

Helaas is McDonald's Monopoly nog niet naar Nederland overgevlogen, dus als je heel graag mee wilt doen zul je een vliegticket naar Amerika moeten boeken. En dan maar hopen dat je een flink geldbedrag binnensleept om het weer te compenseren ;-).

Op de site van McDonald's Monopoly vind je alle regels en informatie over het spel. Nu maar hopen dat het spel ook naar Nederland overwaait. Hoe leuk zou dat zijn?

Bron: mirror.co.uk, pretty52.com, hotukdeals.com | Beeld: pixabay