Celebs

OMG! Zo zien de Nickelodeon-sterren van vroeger er nu uit

2

Vroeger was televisiekijken echt een feest en al helemaal met Nickelodeon. iCarly, Ned's SurvivalGids en noem het maar op. Jij vond het geweldig. De grote vraag van vandaag is hoe deze tienersterren er vandaag de dag uitzien. Wij kunnen al verklappen: de één is geen steek veranderd en de ander herken je niet meer terug. Kijk je mee? 

 

Een bericht gedeeld door Avan Jogia (@jogia) op

1. Beck uit Victorious
Kennen jullie hem nog uit die heerlijke serie Victorious? Avan Jogia is zeker goed opgedroogd. Van een broekie naar een lekkere hunk. Daar wil je wel een beschuitje mee eten, toch? 

 

Een bericht gedeeld door Victorious (@victorioustm) op

 

Nasa tweeted me today

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

2. Cat uit Victorious
Nu we het toch over Victorious hebben, kan Cat natuurlijk niet ontbreken. We kennen haar als dat schattige meisje met rode haren, maar wat is deze meid veranderd. 

 

Een bericht gedeeld door iCarly (@icarlyofcl) op

3. Carly uit iCarly
Weet je nog dat je uren kon genieten van iCarly? Je bent vandaag de dag nog stik jaloers op die webshow van ze. Wij kunnen je vertellen: Carly, oftwel Miranda Cosgrove is geen steek veranderd. 

 

 

Een bericht gedeeld door iCarly (@icarlyofcl) op

4. Sem uit iCarly
Wie Carly zegt, zegt Sam. Deze twee waren onafscheidelijk in iCarly. Geef toe, Jennette ziet er nog steeds hetzelfde uit alleen is haar baby face er een beetje af. 

 

 

Een bericht gedeeld door Ned Bigby (@ned._.bigby) op

5. Ned uit Ned's SurvivalGids
We waren allemaal gek op Ned uit Ned's SurvivalGids, want ja: hoe houd je de middelbare school vol? Een geweldige serie en van kleine Ned is niks meer over. Wat een lekker ding!
 

 

Een bericht gedeeld door TeenNick (@teennicktv) op

6. Jennifer Ann uit Ned's SurvivalGids
Misschien ken je haar als Moze, maar Lindsey Shaw was ook niet te missen in Ned's SurvivalGids. Ze is nu heel anders dan we gewend waren, maar dat is ook logisch natuurlijk. 
 

 

Een bericht gedeeld door TeenNick (@teennicktv) op

7. Simon uit Ned's SurvivalGids
Ook bekend als Cookie. De computernerd van het stel. Op de een of andere manier zat hij altijd in de problemen. De arme jongen. Maar hé, wat een kast is het geworden zeg. 
 

 

Een bericht gedeeld door TeenNick (@teennicktv) op

 

Een bericht gedeeld door Drake Bell (@drakebell) op

8. Drake uit Drake & Josh
Drake & Josh, wie hield niet van ze? Drake was de stoere van het stel en nog steeds zijn we weg van hem. Deze jongeman is zeker een lekkere vent om het zo maar te zeggen. 
 

 

Een bericht gedeeld door TeenNick (@teennicktv) op

 

Een bericht gedeeld door Josh Peck (@shuapeck) op

9. Josh uit Drake & Josh
We herkennen hem bijna niet meer! De hilarische Josh is gehalveerd om het even grof te zeggen, maar dat staat hem zeker goed. 

nickelodeon sterren

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved