Lifestyle

Bevrijdingsfestivals 2018: waar ga jij Bevrijdingsdag vieren?

Hoewel Koningsdag 2018 nog niet is geweest, bereiden we ons alvast voor voor een nieuw landelijk feest: Bevrijdingsfestival 2018. Op 5 mei maakt heel Nederland zich weer klaar voor een dag vol muziek, activiteiten en vooral veel gezelligheid. Bevrijdingsfestival 2018 belooft weer een groot feest te worden! Waar vind je een bevrijdingsfestival die het beste bij jou past? Girlscene zocht het voor jullie uit.

Bevrijdingsfestival 2018 is een grote hit in Nederland, door het hele land wordt dit feest groots gevierd. Na Bevrijdingsfestival 2017 belooft ook Bevrijdingsfestival 2018 een succes te worden. Veel bekende Nederlandse artiesten zullen aanwezig zijn bij de festivals. Samen met het hele land belooft Bevrijdingsfestival 2018 een mooie dag te worden. Girlscene heeft alvast een voorproefje van wat er op Bevrijdingsfestival 2018 allemaal te doen is en waar je zeker bij moet zijn. En als je nog outfit inspiratie nodig hebt, kun je in dit artikel terecht!

Dit jaar zijn Ronnie Flex en zijn band Deuxperience, Fedde Le Grand en My Baby de ambassadeurs van Bevrijdingsfestival 2018. Ze reizen het hele land door om op te treden tijdens Bevrijdingsfestival 2018, in verschillende provincies zijn de artiesten te bewonderen.

bevrijdingsfestival 2018

Bevrijdingsfestival Zwolle
Chef’Special is geboekt als hoofdact op Bevrijdingsfestival 2018 in Overijssel. De band sluit op 5 mei het festival in het Weezenlandpark in Zwolle af. Ook artiesten zoals Kraantje Pappie en Miss Montreal zullen bevrijdingsfestival Zwolle bijwonen. Voor een overzicht van alle optredens kun je terecht op de Facebookpagina van Bevrijdingsfestival Overijssel.

Bevrijdingsfestival Groningen
Ook in Groningen is tijdens bevrijdingsdag vanalles te doen. De ogen zijn vooral gericht op het officiële evenement Bevrijdingsfestival 2018. Hier komt Ronnie Flex en zijn Deuxpierence band voorbij, maar ook Dotan zal te horen zijn tijdens deze feestelijke dag. Op dit festival gaat het niet alleen om de artiesten die komen, maar ook om de gezelligheid die er heerst. Behalve de muziek zijn er ook verschillende area’s bij bevrijdingsfestival Groningen. Er is onder andere een informatiemarkt, vrijheidscolleges en ook een theaterveldje. Hoe leuk!

Bevrijdingsfestival Utrecht
In Utrecht staan Roxanne Hazes, Big2 en ook Fedde Le Grand op het programma bij Bevrijdingsfestival 2018. Naast dit grote evenement tijdens bevrijdingsfestival Utrecht, is er ook een ander festival in Utrecht: Fluff Disco. Als jij een beetje houdt van een hiphopplaatje en wat dancehall hier en daar. Dan is Fluff Disco voor jou de place to be. Een ticket is te koop vanaf €19.

Bevrijdingsfestival Amsterdam
In Amsterdam zijn naast Bevrijdingsfestival 2018, met artiesten als My Baby, ook andere festivals van de partij. Twee grote festivals zijn bijvoorbeeld het Vrijland Festival en Het Amsterdamse Verbond.

Bevrijdingsfestival 2018: Vrijland Festival
Het Vrijland Festival vindt plaats op het stadsstrand van Blijburg aan Zee. Het festival bestaat uit een erg gevarieerde line-up. Je gaat voornamelijk dansjes doen op housemuziek en techno. Het festival bestaat al sinds 2013 en is nog steeds een groot succes. Als jij zin hebt in een gezellig voorjaarsfestival met enorm veel leuke artiesten en een heerlijke locatie? Dan is dit zeker jouw place to be. De ticketprijs is €37,75.

Bevrijdingsfestival 2018: Het Amsterdamse Verbond
Als jij meer van R&B, pop en housemuziek bent, dat is voor jou Het Amsterdamse Verbond een echte aanrader. In combinatie met het Amsterdamse feestje Vunzige Deuntjes en verschillende Amsterdamse clubs, zal dit festival plaatsvinden bij Tuinen van West, in Amsterdam West. Op de line-up zie je grote artiesten voorbijkomen als Jonna Fraser, De Jeugd Van Tegenwoordig en Phalerieau. De ticketprijs is vanaf €35,50.

Of je nou naar bevrijdingsfestival Amsterdam gaat of Bevrijdingsdag 2018 gezellig in een stad in Nederland gaat vieren… Er is altijd wel wat te doen! Mocht het nu slecht weer zijn, dan zijn er nog altijd andere leuke dingen die je kunt doen.

Bron: Volkskrant, Bevrijdingsfestival, Partyflock | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook