Series & Films

Temptation Island Joshua vertelt over zijn wilde nacht met Megan

Het eerste slippertje liet niet lang op zich wachten in Temptation Island. Vorige week zag heel Nederland en België hoe Megan in de armen van de knappe Joshua belandde. De twee beleefden een wilde nacht op het tropische eiland. Hoe het precies verder gaat zien we morgen, maar verleider Joshua laat alvast wat los over de vrijpartij... 

Spijt
Joshua kwam naar het eiland als verleider en je kunt wel zeggen dat hij zijn rol goed heeft vervuld. Toch heeft de hunk achteraf spijt van de wilde avond. "Ik heb er spijt van, het was een domme zet", zegt Joshua in het blad TV Familie. "Ik denk dat Megan wraak wilde nemen op Kevin. En ik heb me daarin laten meeslepen. Je bent met twee natuurlijk… maar ik ben er niet trots op."

Uit de hand gelopen
Ook al was het zijn doel om Megan te verleiden, claimt Joshua dat hij haar hooguit duidelijk wilde maken hoe een relatie zou moeten zijn. Volgens hem liep het uit de hand door de alcohol. "Megan had die avond behoorlijk wat gedronken, waardoor ze de grens opzocht. Op een bepaald moment heeft ze me gekust. En ja, toen is het uit de hand gelopen," aldus Joshua.

Imago
De knappe verleider maakt zich geen zorgen over zijn imaga na de vrijpartij. "Wie mij kent, weet hoe ik ben. Oké, ik had niet zo rap seks mogen hebben met Megan, maar ook bij mij speelde alcohol een rol."

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved