Beauty

Een flawless huidje? Dit zijn dé 8 beauty producten waar Parisiennes bij zweren

Het stijlvolste volk op aarde is zonder twijfel de Parisienne. Ze is altijd goed gekleed, heeft een geweldig figuur, haar huid straalt én haar make-up is altijd #flawless. Wil jij dat ook? Het kan! Gebruik gewoon één van de volgende producten waar alle Parisienne bij zweren.

#1 Embryolisse Concentrated Lait Cream
Voor Parisiennes is dit hét geheim voor een mooie gehydrateerde huid. De crème voorkomt dat je huid droog wordt en irritatie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Door eerst deze crème aan te brengen wordt het super makkelijk om je foundation mooi aan te brengen. Je kan de crème zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken als primer, make-up remover of als verzorgende crème. Niet zo gek dat iedereen er zo dol op is.

Embryolisse Concentrated Lait Cream kost €20,35 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

#2 Bioderma Sensibio h20 Micelle Water
Voordat micellair water booming werd, was er Bioderma. In Frankrijk weten ze al jaren dat micellair water geweldig is. Daar gebruiken de Parisiennes als jaren Bioderma om hun make-up te verwijderen. Bioderma is fantastisch voor meiden met een gevoelige huid. Het zorgt ervoor dat alle restjes make-up verdwijnen en dat onzuiverheden geen kans krijgen om door te breken. Een heerlijk product!

Bioderma Sensibio h20 Micelle Water kost €20,99 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

#3 Eau Thermale Avène thermal spray
Voor warme dagen in de stad van de liefde kiezen de Parisiennes voor de Eau Thermale Avène thermal spray. De spray zorgt dat de poriën samentrekken en dat je een natural glow krijgt. Zo is het de perfecte basis om je make-up op aan te brengen. 

View post on Instagram
 

#5 Vichy Normaderm Daily Deep Cleansing Gel
Deze reinigingsgel is onmisbaar voor meiden die last hebben van acne, puistjes en roodheden. In de gel zit salicylic acid, wat ervoor zorgt dat je poriën niet verstopt raken. Ook wordt je huid niet droog van deze geweldige cleanser. 

Vichy Normaderm Daily Deep Cleansing Gel kost €18,50 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

#6 L’Occitane shea butter hand cream
Er wordt iedere drie(!) seconden één Shea handcrème wereldwijd verkocht. Wow! Niet zo vreemd dus dat Parisiennes gek op deze handcrème zijn. De extracten van honing, amandel en kokosolie in combinatie met Shea Butter zorgen dat je handen super zacht worden. Niet voor niets een echte klassieker. 

L’Occitane shea butter hand cream kost €22 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

#7 La Roche-Posay Effaclar Duo
Last van puistjes en onzuiverheden? Probeer dan net als de meiden in Parijs dit wondermiddel. De crème zorgt dat de poriën verminderen en onzuiverheden verdwijnen. Als je het eenmaal gebruikt hebt  kun je niet meer zonder. Aanrader!

La Roche-Posay Effaclar Duo kost €18,50 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

#8 Nuxe Huile Prodigieuse Huile Prodigieuse
Deze droge olie voedt, herstelt èn verzacht je huid/haren. De olie is daarom perfect als je veel onderweg bent en dol bent op multifunctionele producten, net zoals de Parisiennes. Door de unieke textuur wordt je haar niet vet en ruikt het super lekker.

Nuxe Huile Prodigieuse Huile Prodigieuse kost €22,39 en is hier te bestellen.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀