Lifestyle

21 herkenbare (nutteloze) dingen die we allemaal doen

Iedereen heeft wel van die gekke gewoontes. Ze zijn onverklaarbaar en toch doen we het allemaal. Denk even aan het meerdere keren drukken op het stoplichtknopje, hij springt hierdoor echt niet sneller op groen hoor. En toch, again, doen wij deze rare dingen. Om je te laten weten dat je niet de enige bent, heeft Girlscene de meest herkenbare dingen verzameld. Maak je klaar voor een: “Omg dat doe ik ook!” momentje.

1.     Op je telefoon kijken, omdat je wilt weten hoe laat het is. Alleen na het neerleggen van je telefoon heb je niet eens één blik geworpen naar de tijd, stom!

via GIPHY

2.     Meer dan één keer op het stoplichtknopje drukken, in de hoop dat het stoplicht sneller op groen gaat. We weten allemaal dat het niet zo werkt.

via GIPHY

3.     Je zegt vaak al ‘auw’ nog voordat je daadwerkelijk iets van pijn voelt.

via GIPHY

4.     We zetten onze Spotify playlist automatisch op shuffle. Waarom weten we niet, want als hij op shuffle staat… klikken we toch door naar het nummer waar we zin in hebben.

via GIPHY

5.     Als we iets berekenen op een rekenmachine, druk je meerdere malen op de ‘C’. Gewoon, om zeker te zijn dat je vorige berekening écht weg is.

via GIPHY

6.     In de lift een paar keer op het knopje duwen voor de deuren te sluiten. Misschien gaan ze zo wel sneller dicht… not!

via GIPHY

7.     Heel vaak onze Instagram tijdlijn checken, misschien wel tien keer in een uur. Stel je voor, je mist iets?

via GIPHY

8.     Compleet paniekeren omdat je je zonnebril kwijt bent. Zonder reden, want hij staat gewoon op je hoofd of hangt aan je shirt. Oeps.

via GIPHY

9.     Of je bent je sleutels kwijt, terwijl je ze gewoon in je hand hebt.

via GIPHY

10.  Moet jij een verslag maken in Word, dan sla je ‘m minstens drie keer op. Het zekere voor het onzekere… toch.

via GIPHY

11.  De auto op slot doen en toch nog een keer aan de deur voelen of hij echt 100% dicht is.

via GIPHY

12.  Je plas ophouden, wiebelen en wachten tot je niet meer hoeft… om vervolgens tien keer zo erg moeten plassen.

via GIPHY

13.  “A,b,c,d,e…. F!” Dit doen we allemaal, het alfabet afgaan om te weten na welke letter de ander komt.

via GIPHY

14.  Heb je al een rijbewijs? Dan herken je dit zeker. Tijdens het inparkeren van de auto zet je altijd de radio zachter, want zo gaat het misschien beter.

via GIPHY

15.  Met een babystem tegen je huisdier praten, want zo luisteren ze vast beter.

via GIPHY

16.  De koelkast open maken, naar de inhoud staren en hem vervolgens weer dichtdoen zonder iets te pakken. En dit herhalen we een aantal keer. Denken we nu echt dat er opeens iets nieuws in ligt na de tweede keer de deur te openen? :-)

via GIPHY

17.  Tijdens het boodschappen overbodige spullen meenemen, omdat ze in de aanbieding zijn. Eigenlijk heb je het helemaal niet nodig.

via GIPHY

18.  Dit geldt ook voor de sale tijdens het shoppen.

via GIPHY

19.  Iemand zegt iets en je reageert met ‘sorry wat zei je?’, terwijl je het eigenlijk wel gewoon verstaan hebt.

via GIPHY

20.  Je wilt iets vertellen, maar toch stop je nog een hap eten in je mond. Nu duurt het kauwen ervan natuurlijk nog langer, omdat je weet dat iemand op je aan het wachten is.

via GIPHY

21. Je telefoon om de twee minuten checken, want misschien heb je wel een berichtje. En dit terwijl hij niet eens getrild heeft. Verslaving alert!

via GIPHY

Bron: Buzzfeed, Froot, Cosmopolitain | Beeld: GIPHY

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved