Lifestyle

7 voordelen bij het hebben van een nicht(je)

Herken je het gevoel dat je nicht(je) als een zus(je) voor je is? Dan is dit artikel echt iets voor jou. Jullie zijn twee handen op een buik en halen altijd de meest gekke fratsen uit. True family love! Samen ondernemen jullie de leukste dingen en maken jullie maar al te graag tijd voor elkaar vrij. Dat is wat jullie band zo ijzersterk maakt. Op de redactie van Girlscene hebben wij meiden ook lieve nichtjes waar wij alles mee delen. En alle voordelen hiervan, die hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

#1 Heb je geen zus? Dan komt je nicht(je) het dichtste in de buurt
Het beste aan het hebben van een lief nichtje? Dat jullie beste vriendinnen kunnen zijn. Een beste vriendin staat heel dichtbij je en laat het nu net zo zijn dat jullie ook nog eens familie zijn! Dit maakt de band tussen jullie alleen maar sterker. Je bent niet alleen beste vriendinnen, maar ook nog eens familie van elkaar.

#2 Jullie hebben bijna nooit ruzie
Als jullie echt zussen waren geweest, zat een ruzie misschien wel in een klein hoekje. Maar hey, jullie zijn nichtjes… dan doe je dat gewoon niet. Dit is het fijne aan nichtjes zijn, jullie zijn erg close, maar zo’n ruzie gaat net een stapje te ver. En als er een meningsverschilletje tussendoor komt, wordt dit snel weer uitgepraat.

#3 Je hebt altijd een beste vriendin die als familie voelt
Oh wacht, dat zijn jullie ook ;-). Als niemand van jouw vriendinnen tijd heeft om mee te gaan naar een feestje, dan is daar altijd jouw lievelingsnichtje. Zij is jouw lifesaver en heeft (meestal) altijd wel tijd voor een gezellig avondje met jou. Family first!

nichtjes

#4 Je kledingkast delen is geen probleem
Dit heb je altijd al gewild, iemand waarmee je jouw kledingkast kan delen. Dit is toch geweldig?! En als je vriendinnen dit liever niet hebben, is daar altijd nog jouw nichtje die dit maar al te graag met jou deelt. Jullie zijn immers familie en zien de geleende spulletjes wel weer een keertje terug. Daar zit geen haast achter. Op de volgende familie verjaardag zien jullie elkaar toch wel weer, als het niet eerder is.

#5 Familie feestdagen zijn al-tijd gezellig
Heb jij ook nooit zin in de feestdagen met familie? Altijd weer de verhalen aanhoren van vroeger en nog veel meer saaie dingen, daar heeft toch niemand zin in. Gelukkig is daar jouw nichtje, dit maakt gewoon alles nèt een stukje beter. Doordat jouw bestie aka nichtje bij bijna alle familie dagen aanwezig is, heb jij ook véél meer zin om te gaan. Win-winsituatie voor iedereen.

#6 Een avondje niks te doen? Dan zitten jullie binnen no-time bij elkaar in huis.
Feitje: als je een nicht hebt, dan is ze er altijd voor je. Vriendinnen komen en gaan, maar je nicht is een blijvertje. Jullie maken samen de leukste dingen mee en kunnen uren kletsen over van alles en nog wat. Van de sappigste boy talk tot het snurken van jullie opa.

#7 De leukste slaapfeestjes hebben jullie samen
Deze slaapfeestjes zijn absoluut leuker dan gewone slaapfeestjes met vriendinnen. Want alleen jullie weten echt alle guilty pleasures van elkaar en kunnen eindeloos praten over de dingen die jullie vroeger uitspookten. Een filmmarathon met jullie favoriete films van vroeger is ook echt een must op zo’n avond. Waren jullie ook zo’n fan van Doornroosje De Musical? Dit is écht zo’n film van vroeger die je met je nichtje terug kijkt.

Bron: Elite Daily, Famme | Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved