News

Droombaan: Disney zoekt mensen die gratis willen reizen

Wil jij wat extra geld verdienen, maar zie je een standaard baantje als vakkenvuller of caissière niet zitten? Stop maar met zoeken, want wij hebben de meest geweldige baan ever gevonden. Disney zoekt weer nieuwe mensen die met hen de wereld willen rondreizen en jij kan er één van zijn. Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent? Lees dan hier alles over de dream job.

Disney cruise
Ben jij super goed met kinderen en doe je niets liever dan reizen? Let dan goed op! Disney heeft weer een vacature openstaan en als jij jezelf opgeeft kom je op de mooiste plekken van de wereld. Helemaal gratis. Wil jij meer van de wereld zien dan de muren van een saai kantoor? Ben je creatief, goed met kinderen, sociaal én kun je goed plannen? Dan is deze baan écht iets voor jou. Helaas word je geen prinses, maar je werkt wel samen met Mickey en Mini. En wie wil dat nu niet?

Adviseur jeugdactiviteiten
Wat Disney zoekt is een adviseur die helpt met de jeugdactiviteiten die worden georganiseerd tijdens de cruise. Tijdens het werken ben jij verantwoordelijk voor het plezier van kinderen van drie tot en met zeventien jaar. Ook help je bij het organiseren van meet and greets. Eigenlijk word je dus een beetje de manager van Mickey.Het kan zijn dat je werkt op het schip zelf, maar de kans is groot dat je ook moet werken op het privé-eiland van Disney: Castaway Cay. It’s a tough job, but somebody has to do it. 😉 

Denk jij dat je de perfecte kandidaat bent voor de baan? Solliciteer dan hier.

View post on Instagram
 

Bron: Unilad, Coventry Telegraph | Beeld: iStock

Lees ook: bekijk de WTC kortingscode