News

Er komt een kipnuggets festival en jij kan erbij zijn

1

Bestel jij standaard Chicken McNuggets bij McDonald's? En is jouw go-to snack bij de friettent een portie kipnuggets? Dan hebben wij héél goed nieuws. Er komt namelijk een festival dat compleet in het teken staat van, je raadt het al, kipnuggets! Scroll snel verder om erachter te komen waar je moet zijn voor dit verrukkelijke festival.

Kipnuggets festival
Kipnugget-liefhebbers opgelet! Eet jij niets anders dan kipnuggets? En ben jij ook dol op festivals? Boek dan snel een tripje naar Engeland, want daar vindt dit jaar het allereerste kipnugget festival óóit plaats. OMG! Het heerlijke festival wordt georganiseerd door de bedenkers van de blog 'We Love Food' en viert alles wat er zo lekker is aan kipnuggets. En let's face it, dat is een heleboel. 

Maar wat kun je nu precies verwachten op het festival? Naast kipnuggets natuurlijk. ;-) Denk aan verschillende optredens, aparte smaken kipnuggets en een eetwedstrijd. Denk jij dat je de meeste kipnuggets op kan? Dan word jij misschien wel gekroond tot 'Nugget Queen'. Hoe leuk is dat! Het festival vindt plaats op 11 augustus in Londen en 22 september in Machester. 

Sushi festival
Niet zo'n kipnuggets fan? No worries, er zijn namelijk ook plannen voor een sushi(!) festival én een festival wat volledig in het teken staat van kaas. Wij kunnen niet wachten!

kipnuggets festivalBron: Metro, Independent | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 maanden geleden fleurdk

    Ik hou van festivals Ik hou ook van mijn perle bleue serum

  1. 1