Beauty

Deze 5 beauty producten laten je huid stralen

Deze maand is er een Beautybox samengesteld speciaal voor een avondje girls fun. Ben jij van plan een sleepover te organiseren met je besties? Dan komt deze Beautybox goed van pas. Van heerlijke reinigingsproducten tot een prachtige lippenstift; de volgende producten maken jouw avond pas écht compleet.

FIGS & ROUGE – Cleansing facial gel wash
Begin je gezichtsroutine altijd met een cleansing. Met deze facial gel wash reinig je jouw gezicht in een handomdraai. Gebruik het iedere ochtend en avond, zo blijft jouw gezicht vrij van onzuiverheden.

cleansing

NABLA – Crème oogschaduw Pinkwood
Met deze crème oogschaduw laat je jouw ogen stralen. Door de mooie roze tint creëer je een rustige blushing look. Het is makkelijk aan te brengen en gaat niet in de fijne lijntjes zitten.

oogschaduw

NABLA – Lipstick Cosmic Dancer
Deze lipstick met een paars/roze tint past perfect binnen het thema. Voor een dekkendere kleur kun je eventueel eerst nog een lipliner aanbrengen. Zo komt de kleur nog meer naar voren.

lipstick

AFTERSPA – Konjac Sponge ‘Turmeric’
Deze Konjac Sponge is een 100% natuurlijk product. Je kunt zowel je gezicht reinigen als scrubben én het voedt de huid ook nog eens. Wat willen we nog meer?

sponge

GREENLAND – Milky body butter ‘kokosmelk-limoen’
Heb jij een droge en/of gevoelige huid, dan is dit product echt iets voor jou. De body butter is zijdezacht, romig en voedend. De combinatie van kokosmelk en limoen is een echt cadeautje voor jouw huid.

body butter

Word jij helemaal blij van deze beautyproducten? Wacht dan niet langer en bestel deze Beautybox hier voor maar €14,95 per maand.