Fashion

Het perfecte Valentijnscadeau voor hem en haar

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat het tijd is om een cadeau voor je lief in te slaan. Natuurlijk wil jij jouw stille aanbidder flink verassen met iets speciaals. Heb jij nog geen idee waar jij jouw partner dit jaar blij mee gaat maken? Stop dan met zoeken, want wij hebben hét perfecte Valentijnscadeau gevonden voor hem én haar.

Valentijnscadeau
Valentijnsdag 2018 staat alweer voor de deur. Heb jij al een cadeautje voor je grote liefde? Of ben je meer een last minute shopper? ;-) Met de sieraden van Buddha to Buddha scoor je zéker punten ben je vriend of vriendin. Al 20 jaar lang zijn de prachtige sieraden van het merk Buddha to Buddha mega populair bij vrouwen én mannen. Niet zo vreemd, want de collecties zijn zo divers dat er altijd wel iets voor iedereen bijzit. Niet voor niets zijn ze al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Perfecte cadeau voor iedereen
De verschillende collecties bestaan onder andere uit ringen, armbanden en oorbellen. Wat ook super fijn is is dat alle sieraden van Buddha to Buddha makkelijk met elkaar te combineren zijn. Welke collectie je ook kiest. Toch heeft elke collectie zijn eigen unieke punten. Zo is de Chain collectie wat klassieker, bestaat de Ben collectie juist uit wat stoerdere items met leer, zorgt de collectie Ellen voor een unieke twist terwijl Esther juist weer wat sierlijker is. Voor iedereen zit er wel iets bij.

Kans maken op één van de sieraden van Buddha to Buddha? Dit is wat je moet doen:
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
♥ Volg Buddha to Buddha op Facebook en Instagram
♥ Laat onder dit artikel én in het witte veld hieronder weten welke collectie jij het mooist vindt

♥ Buddha to Buddha Chain ♥Buddha to Buddha Valentijnscadeau hem en haar
♥ Buddha to Buddha Ben ♥Buddha to Buddha Valentijnscadeau hem en haar
♥ Buddha to Buddha Esther ♥
♥ Buddha to Buddha Edwin ♥Buddha to Buddha Valentijnscadeau hem en haar
♥ Buddha to Buddha Nathalie ♥Buddha to Buddha Valentijnscadeau hem en haar
♥ Buddha to Buddha Ellen ♥Buddha to Buddha Valentijnscadeau hem en haar

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Buddha to Buddha

Welke collectie vind jij het mooist? (naam + adresgegevens)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved