News

NEE! Pommeline en Merijn zijn uit elkaar

Het derde seizoen van Temptation Island is pas net begonnen, maar toch is er vandaag al de allereerste breuk. Niet van één van de huidige koppels, maar van ex-deelnemers Pommeline en Merijn. Zojuist heeft Pommeline de break-up via haar Instagram naar buiten gebracht. Lees hier de reden van de breuk. 

Temptation Island
Tijdens het vorige seizoen van Temptation Island viel verleidster Pommeline als een blok voor Merijn. Toch bleef het nog lange tijd onduidelijk of de twee een setje waren. In april maakte de twee het 'Facebook official'. Alleen was het niet voor lang... Op Instagram laat Pommeline weten: "Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd." Lees de volledige verklaring van Pommeline en Merijn hieronder:

 

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved