Lifestyle

4 manieren om te masturberen (zonder je vingers te gebruiken)

Met je besties kun je uren praten over die knipoog die je crush jou gaf en hoe je nu het beste een move kunt maken. Maar hoe jullie masturberen, daar praten jullie waarschijnlijk niet over. Wist je dat er super veel manieren zijn om jezelf te bevredigen? Het is een groot cliché dat je alleen je vingers kunt gebruiken. Girlscene vertelt je over een aantal andere manieren om te masturberen. Let the fun begin!

4 manieren om te masturberen (zonder je vingers te gebruiken)

Hoe masturbeer jij? Grote kans dat je het misschien een beetje gek vindt om over te praten. En dat is jammer, want iedereen kan erover meepraten! Je bent niet de enige girl die het fijn vindt om zichzelf down there aan te raken. Het is natuurlijk ook oké als je het liever voor jezelf houdt of het nog spannend vindt om te doen. Maar doordat masturberen bijna een onbespreekbaar onderwerp is, kun je denken dat het iets geks is. En dat is het juist niet! Bovendien zou het zomaar kunnen dat je niet weet over de manieren om te masturberen. Je hoeft namelijk niet alleen je vingers te gebruiken om te genieten van the big O... 

1. Gebruik een kussen
Een kussen is niet alleen om op te slapen. Veel meiden gebruiken een hoofdkussen om klaar te kunnen komen. Het is heel simpel. Ga op het kussen zitten en beweeg heen en weer, van voor naar achter. Beweeg je heupen in cirkels. Dit is een goede positie voor extra sensatie. Doordat je zit, stroomt er meer bloed naar je bekken. Hierdoor raak je sneller opgewonden en staat er een intenser orgasme om de hoek. Een andere manier om het kussen te gebruiken is om op je buik te liggen met het kussen tussen je benen. Het kussen geeft je heupen een lift en dat voelt weer heel anders aan. Het is dus een kwestie van uitproberen om erachter te komen welke positie voor jou het fijnst is. 

manieren om te masturberen

2. Bevredig jezelf met een vibrator
Vibrators zijn er niet voor niks; ze zijn speciaal gemaakt om jou zoveel mogelijk plezier te geven! Van een vibrator tot een dildo; er zijn heel veel verschillende seksspeeltjes. Er is er ongetwijfeld een die bij jou en jouw behoeften past. Een vibrator is een goed seksspeeltje om mee te beginnen. Als je hier comfortabel mee bent, dan kun je jouw collectie vibrators langzaam uitbreiden. Voel je je helemaal 100 procent safe & sexy, dan is het misschien wat voor jou om je lover voor te stellen aan je vibrator. Laat je liefje vooral zien wat jij hebt ondekt, dat vindt diegene alleen maar sexy. Promised ;-) Misschien wil hij of zij wel meedoen, of zijn jullie zelfs al toe aan een speeltje voor jullie samen. Een duo vibrator is dan ideaal.

3. Verwen jezelf met de douchekop
Douchen wordt ineens een heel stuk leuker! Het is namelijk een van de velen manieren om te masturberen. Zoek voor jezelf een comfortabele positie en zorg dat het water op een prettige temperatuur is. Richt de waterstraal op je clitoris. Het werkt het best met een douchekop waarmee je de druk van de straal kunt regelen. Speel hier dan ook mee. Bovendien is masturberen onder de douche spannend, omdat we dit meestal niet staand doen. 

4. Gebruik het bed
Het bed kan ook voor veel pleasure zorgen. Ga op je buik liggen. Schuur van voor naar achter op het bed. Geeft dit je niet genoeg stimulatie? Je kunt je deken tussen je benen klemmen voor extra sensatie. Have fun! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved