Lifestyle

De 8 afknappers waar je tijdens een eerste date voor moet oppassen

Heel leuk zo’n eerste date, maar er zijn een aantal dingen waar je voor moet oppassen. Een slechte adem of een verschrikkelijke outfit zijn afknappers, maar deze zeggen niets over de toekomst. Er zijn ook een aantal afknappers die wél iets over de toekomst zeggen. Je merkt hieraan meteen of hij jouw prins op het witte paard is, of juist niet. De volgende dingen zijn signalen dat hij tóch niet de juiste match is…

✰ Hij accepteert geen nee
Blijft hij maar doordrammen over het feit dat hij nóg een drankje wil drinken terwijl jij naar huis wil? Dan is dat een teken dat hij een dwingend karakter heeft. Hij stelt zijn eigen geluk ver boven het jouwe, niet iets waar jij op zit te wachten. Hij heeft maling aan jouw wensen en dramt zijn eigen wil door, een lastig ventje dus.

✰ Hij maakt gevoelloze grappen
Dat hij gevoelloze grappen maakt zegt veel over zijn persoonlijkheid. Grappen over geslacht, geaardheid en afkomst kunnen echt niet. Met zo’n jongen wil jij niet samen zijn.

via GIPHY

✰ Hij vertoont jaloers gedrag
Als hij op de eerste date al jaloers gedrag vertoont kan je de boel beter afkappen. Op de eerste date heeft hij nog helemaal geen recht om jou te claimen, wie weet hoe hij zich in de toekomst zal gedragen.  

✰ Hij gaat niet goed om met meningsverschillen
Hebben jullie een andere mening over een bepaald onderwerp en gaat hij hier niet goed mee om? Dan zegt dit dat hij zich tijdens ruzies niet in jou verplaatst. Doe jezelf een plezier en laat het bij één date.

✰ Hij praat de hele tijd met je mee
Oké, deze jongen heeft blijkbaar geen eigen mening? Het is nogal wanhopig om het constant eens te zijn met jouw date. Dit betekent dat hij in de toekomst alles doet om bij je te blijven en heel aanhankelijk is. Dit is niet erg, zolang hij maar geen blok aan het been wordt.

✰ Hij toont geen interesse
Het is ooit leuk om aan tafel te zitten met een jongen die verveeld voor zich uitkijkt en het liefst alleen over zichzelf praat. Blijkbaar vindt hij dat interessanter dan de verhalen die jij vertelt. Zeker op een eerste date hoort hij het juíst hartstikke leuk te vinden dat jij praat. Is dit niet het geval? Laat hem lekker gaan, hij vertoont nogal narcistische trekjes.

via GIPHY

✰ Hij praat slecht over zijn ex
Dat hij überhaupt over zijn ex praat op de eerste date is al een dingetje, maar dat hij slecht over haar praat kan echt niet. Het getuigt niet van respect, aan zo’n jongen wil jij je niet binden.

✰ Hij behandelt de bediening niet goed
Respectloos omgaan met personeel is echt een no go. Hij heeft zelf waarschijnlijk ook een baantje en meneer heeft niet het recht belachelijk met personeel om te gaan. Hoe hij de mensen om zich heen behandelt zegt veel over zijn persoonlijkheid.

Bron: huffingtonpost.com, elitedaily.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook